Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Hullanak a fejek az Abraham Lincoln, a vámpírvadász új előzetesében

Tim Burton és Timur Bekmambetov neve jól cseng mozis körökben, s bár előbbi csak producere az Abraham Lincoln: Vampire Hunternek, utóbbi filmjei meglehetősen jó ajánlólevelet jelentenek.

A Twentieth Century Fox egy újabb előzetest adott ki az Amerikában június 22-én bemutatásra kerülő Abraham Lincoln: Vampire Hunter című akcióhorrorhoz, s ezúttal egy "piros" trailerről van szó, vagyis szigorúan korhatárosról, ami a tartalmát látva egy cseppet sem meglepő. A Seth Grahame-Smith sikeres regényéből készített filmben olyan színészeket láthatunk, mint Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk és Rufus Sewell.


A marketingeseknek ráadásul elég könnyű dolga van az Abraham Lincoln: Vampire Hunterrel, hiszen a film címe szinte mindent közöl a nézővel, amit tudnia kell egy felelős jegyvásárláshoz: a főhős Abraham Lincoln, egykori amerikai elnök, tehát valamikor a XIX. században játszódik a történet. És mind kerül Lincoln nemcsak a politikában jeleskedett, hanem vámpírölésben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!