Szekeres Viktor

Kiszáll a Gyilkos elmék egyik főszereplője

Legutóbb még a készítők akarták kiírni a Gyilkos elmékből Prentiss karakterét, most viszont az őt alakító Paget Brewster döntött úgy, hogy a jövőben inkább valami vicces sorozatban szerepelne a krimi helyett.

Amerika egyik legnézettebb sorozata a Gyilkos elmék (Criminal Minds), hétről-hétre 13-14 millió nézőt ültet le a képernyők elé, még a hetedik szezonjában is. A sorozat sorsát tehát nem fenyegeti veszély, minden bizonnyal csak akkor fog véget érni, ha az eredeti szereplők mindegyike ráun a sorozatgyilkosok hajkurászására. Ez a folyamat úgy tűnik, hogy most kezdődött el, hiszen a Prentisst alakító Paget Brewster úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból a szezon végén, nem tér vissza a 8. szezonra.

A színésznőt már tavaly ki akarták írni a készítők költségtakarékossági okok miatt, de végül mégsem tették. Viszont akárcsak tavaly, Brewster idén is ki akarta próbálni magát egy szituációs komédia pilotjában. Míg tavaly, mikor kiírás alatt állt, erre minden további nélkül sor kerülhetett (a My Life As An Expirement című sorozattervet végül nem rendelték be), addig idén a Gyilkos elméket gyártó ABC Studios és a CBS csatorna nem engedélyezte, hogy pilotban szerepeljen, így a színésznő inkább jelezte nekik, hogy nem hosszabbít szerződést az évad végén, így érve azt el, hogy ismét egy vicces sorozatban próbálja ki magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [UNQL]Echo #2
    A Két pasi meg egy kicsiben szerepelt már 1 rész erejéig ha jól emléxem.
  • alien47 #1
    Inkább pornóban szerepelne. Abban megnézném szívesen.