Szekeres Viktor

Itthon is indul a Mythbusters-csapat új sorozata

Egy újabb sorozattal várja májusban a Discovery Channel a nézőket. Az Állítólag…-ból jól ismert Adam Savage és Jamie Hyneman lesznek a házigazdái a vadonatúj hat részes műsornak.

A hazai Discovery Channel május nyolcadikán, kedden 22:00-kor mutatja be legújabb reality-sorozatát, a Láncreakciót, melynek az Állítólag… című sorozatból jól ismert műsorvezető páros, Adam Savage és Jamie Hyneman lesznek a házigazdái a. A hat részes sorozat mindegyik epizódban két-két, változatos összeállítású csapat versenyez egymással, hogy a rendelkezésre álló alapanyagokból olyan bonyolult szerkezeteket építsenek, melyek egy láncreakciót alkotnak.


A Láncreakció adásaiban művészek a mérnökök ellen, film-trükkmesterek a motorszerelők ellen, tervezők az építő munkások ellen küzdenek a győzelemért. A csapatok az induláskor ugyanolyan eszközöket és alapanyagokat kapnak, és öt napjuk van arra, hogy az előre meghatározott téma jegyében elkészítsék a szerkezeteket. A versenyzőket kifejezetten arra ösztönzik, hogy a konstrukció minél több finom mozgást, pirotechnikát és hatalmas pusztítással járó elemet tartalmazzon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!