Szekeres Viktor

Új, nagyszabású valóságshow-ban az ország celeb állománya

Miközben az országos csatornák télen pihentetik celebjeiket, a kisebb adók éppen a pangás időszakát kihasználva próbálják ellátni a nézőközönséget hírességekkel.

Sztárok a pácban címmel nagyszabású szórakoztató főzőshow-t indít a hazai gasztronómiai csatorna, a TV Paprika. A november 28-án induló 25 részes sorozatban ismert sztárok mérik össze tudásukat a konyhában, feladatuk, hogy 20 perc alatt elkészítsék a Bede Róbert által előzőleg bemutatott receptet. A műsorban olyan hírességek versengését nézhetjük végig, mint többek között Balázs Klári és Harsányi Levente, Bodrogi Gyula és Pindroch Csaba, Szandi és Dombóvári Vanda, Galambos Lajcsi és Farkasházi Réka, Bódi Margó és Dömsödi Gábor, Szűcs Judit és Nádas György, Ganxsta Zolee és Szasza vagy Szekeres Adrien és Gáspár Laci.


Bár a középpontban a szórakoztatás áll, azért az sem hátrány, ha az elkészített étel ehető. A megmérettetés helyszíne egy két kiállásos jól felszerelt konyha, melyben akár táncolni is lehet. A hírességek megkísérlik memorizálni az ételek elkészítés módját, de mivel nem egy tipikus oktatófilmet látnak, hanem egy igen gyors kis összefoglalót – persze nem véletlenül – így csak az tudja hibátlanul teljesíteni a feladatot, aki kitűnő megfigyelőképességgel rendelkezik.

A valóságshow november 28-tól minden hétköznap és szombaton 22:05-től (másnap reggel ismétlés 9 órakor) a TV Paprika műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #3
    Újabb baromság tőled, de már megszoktuk.
  • kalapos01 #2
    Látszik, hogy te már elbutultál és tapasztalatból írsz, hiszen rég a genetikai hulladék részét képzed. Anyukádnak is minden este ezt mondod, amikor megfőzi a vacsorát, hogy mennyire genetikai hulladék, mert főz.
  • Skynet #1
    Újabb népbutítóshow az ország genetikai hulladékainak egy részével.:)