Szekeres Viktor

Újabb magyar csatorna kezd tehetségkutatásba

Fölszállott a páva címmel népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal és a Duna Televízióval közösen a Hagyományok Háza.

Eddig leginkább csak a TV2 és az RTL Klub adott otthont a maguk elé célként a tehetségkutatást kitűző valóságshow-knak, mint például a Megasztár, az X-Faktor vagy a Csillag születik, de az m1-en is láthattuk már például a nem túl sikeres Társulatot. Úgy tűnik, hogy a Duna Tv is megirigyelte ezen műsorok sikerét, ugyanis a csatorna képviselői sajtótájékoztatón jelentették be, hogy saját tehetségkutatót indítanak.

A Fölszállott a páva persze nem tipikus valóságshow lesz, hanem népzenei és néptáncos tehetségkutató verseny. Az ezt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a jelentkezéseket április 20-ig várják, a válogató pedig egy hónappal később kezdődik. Az ötmillió forint összdíjazású versenyre 16 és 32 év közötti, magyar és külhoni jelentkezőket várnak. A Fölszállott a páva tehetségkutató négy döntővel zárul az év végén, ezeket a Duna Televízió élőben közvetíti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!