Szekeres Viktor

Itt a Nácik a Föld középpontjában előzetese és plakátja

Senki nem mondhatja, hogy nem eredeti a Nazis at the Center of the Earth története, mégis valószínűleg sokan nem lesznek kíváncsiak a Joseph J. Lawson által rendezett scifire.

Amerikában április 24-én jelenik meg DVD-n a híres és hírhedt Asylum stúdió legújabb filmje, a Nazis at the Center of the Earth, melynek főszerepében Jake Busey-t és Dominique Swaint láthatjuk. A film végső előzetese pár napja került fel a YouTube-ra és egy pillanatig sem árul zsákbamacskát, így mindenki első pillantásra el tudja dönteni, hogy mennyire való neki.


A filmet az a Joseph J. Lawson rendezte két hét alatt, aki elsőfilmesnek számít, s korábban olyan filmek különleges effektusaiért felelt, mint a Megapiton kontra óriásaligátor vagy a Titanic 2, a történetet pedig A Da Vinci-rejtély és a 100 millió évvel i.e. forgatókönyvírója, Paul Bales írta. A sztori szerint pár kutatót elrabolnak álarcosok az Antarktiszon, hogy a Föld középpontjába, egy elrejtett kontinensre cipeljék őket, ahol náci túlélők fáradoznak a Harmadik Birodalom feltámasztásán.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #21
    a sikert természetesen az eladásokra gondolom, valami oka csak volt annak, hogy ez egyike volt azon kevés mockbusternek, aminek lett folytatása.
  • Zombee #20
    Basszus, tényleg volt Asylum első rész is :)
    1000000$-ból forgatták, a DVD eladásokból, tévés jogdíjakból ez nevetve visszajött szerintem.
  • Fresh Duke #19
    Igaz, ezek nem tavalyiak.

    A Világok Harcából volt első is, de nem nevezném sikernek. (IMDb-n 3.3) Pusztán arra akartam utalni, hogy abból még folytatást is csináltak...
  • Zombee #18
    A világok harca 2 a 2005-ös Tom Cruise mozi "folytatása" volt :)
  • Tinman #17
    I Am Omega (2007)

    Komolyan mondom csak később tudtam meg, hogy Asylum cucc. Na ez az egy filmjük egész nézhető, bár az is lehet, hogy az I am Legend hangulatvilága miatt láttam csak némi fényt a fenti produktumban.
  • Inquisitor #15
    Az nem volt gáz amikor két animációs stúdió egyszerre adott ki "halas" filmet? majd egyszerre adott ki "állatok szöknek állatkertből" filmet? Vagy amikor egyszerre jött két "bogaras" film? :D
  • latex2 #14
    Tetszetős kis filmnek ígérkezik.Csak egy bökkenő van közvetlenül az első jeleneteknél senkinek nem tűnt fel,hogy révén Németekről van szó akkor hogy lehet rajtuk Orosz GP5 gázálarc?Tudtommal ellenségek voltak és a Németeknek teljesen más volt a felszerelésük. :)Bocs a kis észrevételél és ha ne adj Isten evvel valakit is megsértettem volna.
  • winnie #13
    ezek nem tavalyiak.

    (btw. a világok harca 2 nem másolat volt, gondolom az első rész elég nagy siker lett - viszont a transmorphers 3 az lehetett volna. de az meg nem volt.)
  • Fresh Duke #12
    Transmorphers, Világok Harca 2, stb. Tényleg alig van. (Nem vagyok nagy filmnéző, de hallottam még párról.)
  • winnie #11
    mindig?? épp ez az, hogy ritkán dobnak ki, pedig mindig lehet mulatni. a thor és a battle la mellett volt valami nagyszabású filmmásolatuk tavaly?

    egyébként bennem még az is megfordult, hogy aki megnézi az összeset, az talál egy jót is. kizárt, hogy ne legyen nem olyan rosszul sikerült, nem?