Szekeres Viktor

Itt a tavasz egyik várt scifijének első 5 perce

Az idei tavasz jó pár scifi-premiert tartogatott és tartogat még számunkra, s ezek egyike lesz a Lockout, melynek első pár percét most ingyen és bérmentve megnézhetjük.

Az EuropaCorp felpakolta a netre új filmjének, a lockout című "scifi-akció-thrillernek" az első 5 percét, így mindenki megnézheti, hogy a felütés alapján érdemes-e megnéznie az elsőfilmes James Mather és Stephen St. Leger rendezését. Ez a megoldás jó marketingeszköznek tűnik, hiszen az előzetesekkel ellentétben nem spoilerezi el a film nagy részét, azonban fel lehet kelteni vele a nézők figyelmét, éppen ezért meglepő, hogy nagyon ritkán élnek a stúdiók vele - legutóbb a John Carter esetében tudtuk betájolni magunknak a történetet egy tíz perces részlet alapján.


A gyártó stúdió nevéből is kiderülhet, hogy az Amerikában április 13-án bemutatásra kerülő Lockout (a hazai premier dátuma még nincs kitűzve) valójában egy európai produkció, még akkor is, ha a főszerepben Guy Pearce-t láthatjuk, s mellette olyan színészek tűnnek fel, mint Maggie Grace, Peter Stormare, Lennie James és Vincent Regan. A film története egy hamis vádak alapján elítélt egykori kormányügynökről szól, aki úgy szerezheti vissza a szabadságát, ha kiszabadítja az elnök lányát egy, a világűrben lévő, szigorított fegyházban lázongó rabok kezei közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!