Szekeres Viktor

Az új Majmok bolygója rendezője akció-scifivel folytatja

Rupert Wyatt érthető módon nagyon keresett lett Hollywoodban A majmok bolygója: Lázadás váratlan és hatalmas sikerét követően. Következő filmje egy scifi lesz.

A Variety tudni véli, hogy mi lesz Rupert Wyatt, a nagysikerű A majmok bolygója: Lázadás rendezőjének következő filmje. A hírek szerint ugyanis nagy licitálást követően a Universal Pictures csapott le az újonc forgatókönyvíró, T.S. Nowlin szkriptjére, mely az Agent 13 (tükörfordításban: 13-as ügynök) címet viseli. A sztoriról egyelőre semmit sem lehet tudni, csak annyit, hogy akciódús scifi lesz, egy 80-as évekbeli képregény lesz az alapja és egy interdimenzionális határőrség is szerepet kap benne.

Az Agent 13-forgatókönyv megfilmesítési jogait a Disney kivételével mindegyik nagyobb hollywoodi stúdió (Sony, Warner, Paramount, Fox) meg akarta szerezni, meglehetősen ritka az ilyen mértékű érdeklődés egy újonc szkript iránt. Bár a történetről egyelőre más nem szivárgott ki, azt már tudhatjuk, hogy amellett, hogy Wyatt lesz a rendező, az egyik főszerepet Charlize Theron alakíthatja majd. (Nem tudni, hogy kit fog játszani, de nem a 13-as ügynököt, aki férfi.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!