Szekeres Viktor

Az első képsorok Bruce Willis időutazós scifijéből

Hiába tűnik érdekesnek a Looper története a szeptemberi premierdátum mintha azt jelezné, hogy a stúdió nem igazán bízik benne. Szerencsére a rendező, Rian Johnson eddig még nem készített rossz filmet.

A hollywoodi stúdiók csodák csodájára csak nemrég jöttek rá, hogy kell egy filmelőzetessel kétszer is hírt generálni a filmes lapokon. Természetesen az előzetesek előzeteséről van szó, melyet általában a trailer világpremierje lehet elsütni, s egyre többen élnek is ezzel a lehetőséggel. Nemrég az Emlékmás előzetesének előzetesét láttuk pár nappal a bemutató előtt, most pedig a Looper című időutazós scifibe pillanthatunk bele kábé fél perc erejéig - ugyanis az 50 másodperces videó egy részében a film főszereplője és rendezője beszél.


A Joseph Gordon-Levitt és Bruce Willis főszereplésével készített Looper története egy bérgyilkosról szól, akit az időutazással rendelkező jövőből fogadtak fel, hogy tüntessen el a maffia számára feleslegessé vált embereket - a múltban. A bérgyilkos és a maffia üzlete meglehetősen jövedelmező és jól megy, egészen addig, míg rá nem jön, hogy legújabb célpontja saját jövőbeli énje. A Sony Pictures Amerikában szeptember 28-án bemutatásra kerülő filmjének előzetese egyébként. csütörtöktől lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!