Szekeres Viktor

Plakátot kapott Bruce Willis új scifije

Szeptemberben az amerikai premier előtt egy nappal már láthatjuk a Looper című időutazós scifit, mely Bruce Willis karakterével fiatalkori énje próbál meg végezni.

A SlashFilm jelentette meg Bruce Willis idei sokadik filmjének, a Loopernek az első plakátját. Az igencsak keresett színészt ugyanis jövő héten itthon láthatjuk Az igazság nyomában (The Cold Light of Day) című filmben, május végén a Holdfény királyságban (Moonrise Kingdom), de fel fog tűnni a G.I. Joe és a The Expendables - A feláldozhatók második részében is. Arról nem is beszélve, hogy a Sundance fesztiválon már lehetett látni a Lay the Favorite című komédiáját és a már elkészült Fire with Fire című független drámája is lehet, hogy látható lesz a mozikban.

A Looperben Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo és Jeff Daniels társaságában fog szerepelni - itthon szeptember 27-től, Amerikában pedig 28-tól lesz látható a Beépülve és a Szélhámos fivérek rendezőjeként ismert Rian Johnson filmje. A történet szerint a jövőben maffiózók úgy intézik el a nekik nem tetszőket, hogy 30 évvel visszaküldi az illetőt a múltba, hogy ott egy bérgyilkos végezzen velük. Idővel a maffia megpróbálja bezárni ezt az időhurkot és a bérgyilkos jövőbeli énjét küldik kivégzésre - sajátmagának.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #11
    Pedig logikus, hisz a fiatalhoz küldik vissza az áldozatokat az időben, így ő nem tudja, hogy saját magát kell kinyírnia, hisz csak egy öreg kopasz csávó jelenik meg, aki hasonlít McLaine-re :) a srác előtt. Willis karaktere ismeri fel saját magát a fiatalabb énjében, gondolom, aztán megpróbálja meggyőzni JGL-et.
  • Zombee #10
    Szerintem a Vissza a jövőbe egyáltalán nem akart soha logikus lenni, abban minden annak rendeltek alá, hogy az egy vígjáték.
  • Hirvaer #9
    Az időutazós filmek közül a Terminátor kezeli legokosabban az időutazás koncepcióját.
    Pl. a Vissza a Jövőbe, a jövőben készült fénykép a múltban történő, épp az adott helyzet szerint legvalószínűbb végkimenetel szerinti folyamatom változásán hanyatt vágja magát az ember :D De ezek a filmek nem arról szólnak, hogy akadémiailag elismert egyetemes tételt állítsanak fel az időutazásról, hanem hogy szórakoztassanak - amit a Vissza a Jövőbe nem gyengén tesz meg.
  • jamboox #8
    Egy a lényeg: csak az idősebb halhat meg, mert ha a fiatal hal meg, akkor az idősebb nem létezne. Az időutazós filmek hibája...(Terminator, Időzsaru...) A fiatalabbaknak nem eshet baja, de ettől még lehetnek jók a filmek.
  • Zombee #7
    Így sem jobb.
  • kalapos01 #6
    Visszaküldik a fickót, hogy a fiatal énje végezzen vele. Aki ezzel kvázi magával végezne.
  • kosina #5
    Ok, vissza vontam. Mégsem rossz a fordítás, szimplán az alapötlet értelmetlen:
    "A killer who works for the mob of the future recognizes one of his targets as his future self."
  • kosina #4
    Szerintem csak szimplán rosszul fordították a cikket. A plakát is arra utal, hogy a jövőből jön a bérgyilkos megölni célpontjai mit sem sejtő múltbéli megfelelőit, köztük magát is. Azt viszont már nem igazán tudom elképzelni, hogy veszik rá, hogy megölje saját magát, és ha már egyszer meg akarja ölni, miért kell hozzá időt utazni...
  • cstommy #3
    De ez egy paradoxon: ha visszamegy megölni saját magát, akkor ezután a jövőből nem tudják őt visszaküldeni hogy végezzen magával, mivel a jövöben már nemis létezik a pasas... asszem agyamrament a vissza a jövőbe :)
  • Zombee #2
    Miért nem jó, ha egyből a bérgyilkos megy vissza? A múltbeli bérgyilkos honnan tudja, kit kell megölni? Úgy látom, az sem feltétlenül jó, ha Hollywood-ban új ötletet próbálnak kitalálni :).