Szekeres Viktor

Még idén visszatér Hannibal Lecter

Hannibal Lecter eddig öt, hol sikeres, hol kevésbé sikeres mozifilmben szerepelt, de úgy tűnik, hogy eljött az ideje annak, hogy tévésorozatban folytassa pályafutását.

Jó pár regény és mozifilm (Az embervadász, A bárányok hallgatnak, Hannibal, Vörös sárkány, Hannibal ébredése) után Hannibal Lecter a tévéképernyőn folytatja ámokfutását. És ezt már biztosra lehet venni, hiszen az amerikai NBC csatorna 13 részt rendelt be Bryan Fuller Hannibal munkacímre hallgató sorozattervéből, s tette mindezt anélkül, hogy a sorozatnak léteznek szereposztása és pilotja. A Thomas Harris népszerű karakterét életre keltő Fuller korábban olyan sorozatokat készített, mint a Haláli hullák, a Halottnak a csók, valamint a Wonderfalls.

Értelemszerűen nem tudni tehát, hogy ki fogja alakítani Hannibal Lectert, az azonban már biztos, hogy mellette Will Graham lesz a másik fő karakter. Az embervadászban William L. Petersen, míg a Vörös sárkányban Edward Norton által játszott FBI ügynököt és "mentorát", De. Hannibal Lectert a sorozatban barátságuk kezdetén fogjuk megismerni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Talán epizodistának sikerül megnyerni,esetleg az első részt ő vezeti fel elmesélőként,mint anno Harrisont is megcsípték egy ifjú Indiana Jones epizódra:)
  • viasz #1
    CSak azt sajnálom, hogy valószínűleg nem Hopkins játsza majd Hannibal-t (azért reménykedem). Nélküle meg azért nem az igazi.