Szekeres Viktor

Feldolgozás lesz a Másnaposok rendezőjének új filmje

A Másnaposok 1-2, a Terhes társaság és a Project X - A buli elszabadul című filmek után Todd Phillips egy dán film amerikai feldolgozásán fog dolgozni.

A Deadline információi szerint a Klovn című dán film lesz az alapja Todd Phillips legújabb mozijának. Az angol Clown, azaz Bohóc címen futó projektben azonban a Másnaposok rendezője mindössze producerként fog részt venni Danny McBride oldalán, aki emellett még írója és főszereplője is lesz a filmnek. A Klovn eredetileg egy dán tévésorozat, egy szituációs komédia alapján készült, a történet szerint két férfi magával visz egy 11 éves fiút egy meglehetősen korhatáros kitérőkkel tarkított kenus túrára. Az amerikai verzióban annyit változna az alapfelállás, hogy a fiú 13 éves lenne.


McBride-ot nemsokára megint láthatjuk az HBO képernyőjén az Egyszer fent,... inkább lent című sorozatának 3. szezonjában, mozifilmben pedig nemrég a Király! és a 30 perc vagy annyi se című filmekben játszott. Phillips rendezőként a két Másnaposok-mozi között a Terhes társaságot tette le az asztalra, producerként pedig közreműködött a remekül sikerült Project X - A buli elszabadul című filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!