Szekeres Viktor

Rebootolják Jennifer Aniston korai horrorfilmjét

A horrorfanatikusok minden bizonnyal tudják, hogy annak idején, még a Jóbarátok előtt Jennifer Aniston is egy horrorfilm főszereplőjeként vált ismertté. Jövőre elkészül a Leprechaun rebootja.

A Variety információi szerint a Lionsgate Studios két filmre szóló szerződést kötött a WWE Studios produkciós céggel. E megállapodás egyik része az 1993-as Leprechaun című horrorfilm feldolgozására, illetve rebootjára irányul - a széria egyes részeit itthon Gyilkos kobold néven lehet megtalálni. A horrorsorozat egyébként hat epizódot ért meg (Leprechaun 1-3, Leprechaun 4: In Space, Leprechaun 5: In the Hood és Leprechaun: Back 2 tha Hood), a főszereplő a törpenövésű, Willow-ból Warwick Davis volt, s az első részben mellette Jennifer Aniston is feltűnt főszereplőként.


Egyelőre még csak a film elkészítésére született meg a megállapodás a két cég között, így sem rendezője, sem írója és értelemszerűen szereplőgárdája sincs az új Leprechaunnak, azonban a Lionsgate szeretné 2013-ban bemutatni a horrort. A Lionsgate és a WWE a szerződés szerint megosztozna a gyártási költségeken, és a marketingstartégiát is együtt alakítanák ki. A forgalmazással kapcsolatos feladatok természetesen a Lionsgate-re várnának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Hozzáteszem: az első pár része anno Törpe bosszúja címmel is futott. Kár rebootolni amúgy, elég trash film, ezt ma legfeljebb DVD-re lehetne eladni, bár engem ott sem érdekel. Inkább az eredetiket adják ki itthon is végre, mert azok legalább szórakoztatók.
  • cstommy #1
    Pénteken ment a Viasat6-on