Szekeres Viktor

Már plakátjai is vannak Az emlékmásnak

Ugyan még nem klasszikus formájú Az emlékmás plakátja, de jelzi, hogy a Sony Pictures elkezdte a scifi kampányát, így valószínűleg nem fognak sokan problémázni amiatt, hogy nem is hallottak a filmről.

A Sony Pictures nem csak Az emlékmás (Total Recall) előzetesének előzetesét tette nyilvánossá, hanem az iTunes Movie Trailers egy promóciós fekvő plakátot is, mely a film főszereplőjét, Colin Farrellt, valamint az augusztus 3-i premierdátumot ismerteti meg a nézővel, valamint a film várható látványvilágába is betekintést nyújt. Ez utóbbi elemben minden bizonnyal az új verzió le fogja pipálni a Paul Verhoeven rendezte 1990-es filmet, a nagy kérdés, hogy más tekintetben tud-e méltó utódja lenni a holland filmes az a Len Wiseman. A rendezőnek eddig még ugyanis nem sikerült kitörnie a "Kate Beckinsale férje" skatulyából, hiszen az Underworld-sorozat első két része bár kellemes volt, nem lett korszakalkotó, harmadik filmje, a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed pedig kifejezetten csalódást okozott.


A fentiek miatt nem is meglepő, hogy Colin Farrell mellett ott lesz a filmben Kate Beckinsale, továbbá Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho és Bill Nighy feltűnik komolyabb szerepben. P.K. Dick Emlékárusítás nagyban és kicsiben (We Can Remember It for You Wholesale) című novelláját ezúttal Kurt Wimmer és Mark Bomback adaptálta. Íróként mindkettejüknek volt már telitalálatuk (Equilibrium - Gyilkos nyugalom, A szomszéd) és mellélövésük (Godsend - A teremtés klinikája, Ultraviola), kérdés, hogy augusztusban melyikkel lesz dolgunk.

Frissítve: A hír kikerülése után meg is érkezett az igazi plakát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Persze nem csak a látvány kifogástalan, az egész film hibátlan.
  • Zombee #5
    Colin Farrell átment rimékbe (Miami Vice, Fright Night és most Total Recall)?
    Amúgy a 90-es film látvány tekintetében kifogástalan.
  • tomboy013 #4
    Elég király ez a plakát szerintem. Annyira nem mozgatott meg eddig ez a film, de egyre kíváncsibban várom mit hoznak össze.
  • xuldar #3
    Viszlát a partin, Richter!
  • pokolfiu #2
    kicsit hajaz ez a plakát a forráskód c. film plakátjára...
  • Jawarider #1
    Nem kizárt, hogy egy jó akciót kapunk, de bevallom ez a film nem köt le.