Szekeres Viktor

Itt Az emlékmás legújabb előzetese

Még mindig nem tudni, hogy itthon mikor kerül bemutatásra Az emlékmás, de valószínűsíthetjük, hogy nem fogunk sokkal lemaradni Amerika mögött. A várakozás heteit egy friss előzetes könnyítheti meg.

Nemrég mutatták be az Emlékmás (Total Recall) új verziójának az első, hivatalos előzetesét, amit követve több új, a filmhez készített trailer-videó is felkerült a netre. A legújabb mindössze egy perces és Japánból érkezett, de ahogy kell, tartalmaz új jeleneteket, így, aki kíváncsi arra, hogy fog kinézni Len Wiseman augusztus elején bemutatásra kerülő akciós-scifije, az ebbe is bele kukkanthat.


A Colin Farrell főszereplésével készült filmben még azt a Kate Beckinsale-t láthatjuk, aki a rendező felesége, s akinek idén ez lesz a harmadik közönségfilmes főszerepe, hiszen az év elején az Underworld negyedik részében láthattuk, majd pár hete Mark Wahlberg oldalbordájaként a Csempészekben. Mellette még kiemelést érdemel az a Bryan Cranston, aki napjaink egyik legjobb sorozatának, a Totál szívásnak az egyik főszereplője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    A japán narráció az tényleg új volt...
  • Alex Pécs #1
    Semmi új nem volt benne... hétvégén is ezt a trailert néztem...