Szekeres Viktor

Az elmúlt évek egyik legjobb sorozata elért hozzánk is

Az elmúlt évek legjobb sorozatai között a Mad Men - Reklámőrülteket, a Totál szívás!-t, A törvény emberét és a Kemény motorosokat szokás emlegetni - végre utóbbi is látható lesz idehaza.

Április 15-e vasárnap sok sorozatrajongó számára lesz piros betűs ünnep, hiszen ekkortól végre valahára magyarul is láthatjuk a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozatot. Az RTL Klub már jó ideje megvásárolta az Amerikában ősszel már az ötödik szezonját kezdő szériát (melynek egyébként már a hatodik évada is biztosra vehető), majd meglepetésre átadta a Coolnak, mely vasárnaponként 23:00-s kezdéssel tűzi műsorára az Anarchia Gyermekei motoros banda történetét.


A Cool már a sorozat hivatalos leírásával is előrukkolt, hátha valaki nem ismerné az elmúlt évek egyik legtöbbet dicsért drámáját: "Az Anarchia Gyermekei motoros bandát Jax apja alapította, azzal a szándékkal, hogy a bandatagok lázadó mivoltukat így is kifejezhessék. Az évek során azonban a fegyverek, a kábítószer és a bűnözés minden válfaja megjelent a motorosok világában is. Árulással, bosszúval átszőtt, bandaháborúk tarkította világ a kemény motorosoké. Az Anarchia Gyermekei Charming városát uralják, amire a Majáknak és az Északiaknak is fáj a foguk, ezért ellopják az Anarchiától azt a fegyverszállítmányt, amit a bandától egy távolabbi bűnszervezet rendelt meg és fizetett ki. A csapat hát elindul, hogy felkutassa a fegyvereket és megtorolja a lopást."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!