Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az ősz legjobb sorozata

Pár hete nézettségi rekordot döntött az FX-en a Kemény motorosok, azaz a Sons of Anarchy új szezonjának premierje. Még az évad közepén sem járunk, de a csatorna már be is rendelte a folytatást.

Alig egy órája jelentette be az amerikai FX kábeltévés csatorna, hogy jövőre is folytatni kívánják a Sons of Anarchy című motoros bandás sorozatot, mely a nézők és a kritikusok jó része szerint idén ősszel is az évszak legjobb sorozata. A jelenleg is tartó negyedik évadot tehát jövőre követné az ötödik szezon, mely akárcsak a mostani, 13 részt tartalmazna.


Itthon a sorozat még nem látható, bár a Cool már jó ideje megígérte, hogy bemutatja Kemény motorosok címen. Mindez azért érdekes, mert a Sons of Anarchy-t eredetileg az RTL Klub vette meg, de úgy döntött a csatorna, hogy itthon még az éjszakai, keményvonalas sávban sincs keresnivalója a szériának. A Sons of Anarchy főszereplője Charlie Hunnam, Ron Perlman és a teljesítményéért Golden Globe-díjat is nyert Katey Sagal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Ez szuper!
  • Nethyrrea #1
    helyes, helyes!

    csak nemtudom hogy lehet mégjobban megkavarni benne a xart, mint eddig :D nehogy átessenek a ló túloldalára és belezavarodjanak a saját történetükbe.