Szekeres Viktor

Második évadot kapott a nyár meglepetés sorozata

A nyári tévésorozatok egyik legkellemesebb meglepetést okozó újonca hétről-hétre 4-4,5 millió nézőt érdekel, így nem csoda, hogy jövőre is folytatódni fog, ráadásul az ideinél több epizóddal.

Az amerikai USA csatorna pár napja úgy döntött, hogy folytatja Suits című jogi sorozatát. A tervek szerint a nyáron indult széria második szezonja 16 részes lenne, ami azt jelzi, hogy nagy a bizalom a készítők iránt, hiszen a jelenleg is tartó első évad még csak 12 epizódból áll. A Suits két ügyvédről szól: egyikük egy nagymenő, tapasztalt jogász, míg másikuk egy kezdő, jogi diplomával nem is rendelkező fiatal srác, akit azonban gyerekkora óta igazi zseniként tartanak számon.


A USA nyári sorozatainak egyébként is elég jól áll a szénája, hiszen a pletykák szerint pár nap múlva a másik újonc, a Necessary Roughness is megkaphatja a 2. szezonját. Hasonlóképpen folytatásra esélyes a Royal Pains, a Covert Affairs és a White Collar is. Míg a Burn Notice-ról, azaz a Minden lében négy kanálról, már tavaly kiderült, hogy folytatódhat jövőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!