Szekeres Viktor

Egy idei sikersorozat pár héttel az amerikai premier után nálunk is látható

Úgy tűnik, hogy a közszolgálati tévé komolyan veszi a nézettségi versenyt, hiszen a sajátgyártású produkciók mellett egy vadonatúj amerikai sorozattal is előrukkol. A Kasszasiker szerdán indul.

Általában a kereskedelmi csatornáktól szokhattuk meg, hogy pár héttel egy amerikai premier után idehaza is elhozzák a szériát, sőt tavaly olyan is előfordult, hogy mi hamarabb láthattunk egy újoncot, mint Amerika. (Sőt, ma is megelőzi Amerikát az AXN a Missing - Elrabolva bemutatójával.) A közszolgálati m1 eddig sorozatos fronton nem nagyon jeleskedett, most azonban igazán kitettek magukért a csatorna illetékesei, hiszen március 21-én bemutatásra kerül a Kasszasiker, mely csak másfél hónapja megy a tengerentúlon.


Az NBC csatorna legnézettebb sorozata eredetiben Smash címre hallgat, s egy Marilyn Monroe-ról szóló Broadway-musical készítéséről szól, egészen a produkció gondolatának megszületésétől a színpadra állításig. A Debra Winger, Jack Davenport, Anjelica Houston, Megan Hilty és Katharine McPhee főszereplésével készült széria a színpadi munkafolyamat kulisszái mögé nyújt bepillantást, a nézők megismerhetik az írókat, a rendezőt, a főszerepért küzdő színészeket, s persze mindezt sok zenével, főleg eredeti, a fiktív musicalhez írt dalokkal teszi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • robertone #1
    Remélem nem szúrják el nagyon a szinkront, eddig remek a sorozat kiváló színészekkel, a zenés számok minősége már csak hab a tortán. Biztosan belenézek magyarul is, ha nem túl idegesítőek a szinkronhangok akkor megnézem az egészet még egyszer.