Szekeres Viktor

Pornósztár lesz David Hasselhoffból

David Hasselhoff ismét tévésorozatban fog szerepelni, ráadásul az egyik legjobban. Azonban ezúttal nem főszerep jutott a színésznek, hanem mindössze epizodista lesz és egy egykori pornósztár bőrébe bújik.

David Hasselhoff tavasszal tért vissza sokadjára a tévék képernyőire, igaz csak Angliában, ahol a Britain's Got Talent című tehetségkutató valóságshow egyik zsűritagja volt. Ősszel azonban színészi minőségben is megmérettetheti magát a Knight Rider és a Baywatch egykori sztárja, hiszen a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozatban fog feltűnni.


A hírek szerint a motoros széria negyedik szezonjának egyik októberi epizódjában Hasselhoff egy Dondo nevű egykori pornósztárt fog alakítani, aki mostanában leszbikus filmek producereként keresi a napi betevőjét. A sorozat története szerint Dondo karrierjét Luanne befolyásolta pozitív irányba, s az ő emlékére valami csúnya, nem feltétlenül törvényes dologba keveredik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #9
    De vajon miért csak arra klikkelgetnek? X) Kicsit kikezdhető a logikád. Olyan ez, mint a tyúk és a tojás esete. De arra is van válasz, és erre is... :)
  • wraithLord #8
    Legnagyobb jóindulattal is csak ex-pornósztár lesz belőle - És nem lesz belőle, hanem azt fog alakítani mint színész egy sorozatban. Igaz, a cím 4 db szava megtalálható a cikkben is. Az már más kérdés, hogy nem igazán fedik egymást jelentés szempontjából... X)

    Ha én troll vagyok, akkor te meg egy hülye paraszt troll. No offense. :)
  • kalapos01 #7
    Há-há! Akkor ezt alaposan benézted, pedig józan parasztu ész. Elárulom: az olvasók kurvulnak el, mert már csak arra klikkelnek, hogy fasz meg pina meg Avatar.

    Az eggyel lentebbi kommentre reagálva, pedig azt látni, hogy egyesek még olvasni sem tudnak:

    "Megint köze nincs a címnek a cikkhez. "

    "Pornósztár lesz David Hasselhoffból" - pornósztár lesz belőle? Igen. Innentől kezdve tipitkus troll, ha azt mondod, hogy nincs köze. Lehet félig köze, 20%-ba közne, 80%-ban köze, de ha azt írod, hogy nincs köze, akkor bizony elmekórtani eset vagy.
  • DjDano #6
    Sajnos egyre jobban elkurvul az internetes média, a szenzációhajhász címek már szinte mindenhol általánosak... ://
  • wraithLord #5
    Megint köze nincs a címnek a cikkhez.
    Mondjuk az én bajom, minek néztem meg a hírt... Nem gondoltam egy percig sem, hogy pornósztár lesz Májkülből. X)
  • vato loco #4
    Minden letöltésre van ítélve, hiszen a kiadók akarják így. Máskülönben eléd raknák hogy meg tudd nézni, de nem.
  • vato loco #3
    Itt is a hányás lesz a szerepe? ^^
  • primo #2
    Naná hogy érdemes, az egyik legjobb az utóbbi években. Gyorsan pótold be. Hogy tévében megy-e, azt nem tudom.
  • nessboth #1
    Vakker, hogyhogy ennyire vak lehettem, hogy nem tudtam erről a sorozatról semmit, és már 4. évad? Érdemes nézni?Megy a tévében, vagy letöltésre van ítélve?!