Szekeres Viktor

Újabb sorozatot mutatnak be itthon pár héttel az amerikai premier után

Az AXN februárban világpremierként tűzi műsorára A cég című új amerikai sorozatot, mely a Sony Pictures Television, az eOne Television valamint a Paramount Pictures közös koprodukciójában valósult meg.

A cég (The Firm) premierje dupla epizóddal – amely az azonos című mozifilm, illetve John Grisham regényének folytatása – február 19-én 20:00-tól lesz látható, kizárólag az AXN műsorán. A további premier epizódok február 28-tól (keddenként) 22:00-tól lesznek elérhetők. Aki pedig lemaradna a sugárzásokról, annak jó hír lehet, hogy az egyes epizódok a tévépremiert követően két hétig elérhetőek lesznek az AXN Playerben.


John Grisham amerikai regényíró 1991-ben publikált regénye A cég (The Firm) illetve az ez alapján 1993-ban, Tom Cruise főszereplésével, azonos címmel bemutatott hollywoodi kasszasiker folytatásában Mitch McDeere története tíz évvel később folytatódik. Mitch annak idején friss diplomájával a menő, sőt túlságosan is ideális jogi cégnél, a Bendini, Lambert & Locke-nál helyezkedett el, amelyről hamarosan kiderült, a chicagói maffia fedőszervezete. E felfedezésével élete örökre megváltozott. A család tíz nehéz évet töltött a szövetségi tanúvédelmi programban, ám most úgy döntenek, visszatérnek valódi életükbe.

Mitch (Josh Lucas), Abby (Molly Parker), Ray (Callum Keith Rennie) és Tammy (Juliette Lewis) - a rendőrbírák javaslata ellenére kilépnek a tanúvédelmi programból, és Washington D.C.-ben telepednek le. Mitch egy kis ügyvédi irodát nyit, ahol Ray, a bátyja nyomozza le a tárgyalt bűnügyek tényeit. Ezúttal két afroamerikai tinédzser esetén dolgoznak, ám közben sokasodnak a problémák és így elfogadják a neves jogi iroda, a Kinross&Clark társulási ajánlatát. Azonban rövidesen szembesülniük kell a tényekkel, a múlt kísértetei ma is komoly veszélyeket hozhatnak, sehol és sosem lehetnek igazán biztonságban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nimfas #2
    Jééé ismerős szereplők... a csaj és a faszi a BSG (Battlestar Galacticából) a 2 cylon :-D