Szekeres Viktor

Kiefer Sutherland sorozata filmként is megtekinthető lesz

Alig pár hete került itthon is bemutatásra Kiefer Sutherland új sorozata, A gyónás, s nemsokára már azok is láthatják, akiknek nem fekszik a websorozatok pár perces epizódokból álló formátuma.

Az AXN Player őszi újdonságaként bemutatott A gyónás című drámasorozat november 7-től az online platform mellett, már az AXN csatorna műsorkínálatában is elérhető, valamint a sorozat rajongói a teljes történetet „A gyónás – A Film”- címmel november 20-án este, nem sokkal éjfél előtt egyben is végignézhetik. A széria helyszíne, egy templom gyóntatófülkéjének jótékony homálya, ahol két férfit látunk. Az egyik egy pap (John Hurt) a másik főszereplő pedig egy bérgyilkos (Kiefer Sutherland) akinek gyónása során, bűneibe, köztük egy brutális gyilkosságba is bepillantást nyerünk.


Brad Mirman a sorozat írója egy olyan alkotást készített, ami a vélemények szerint egyszerre elgondolkodtató, minőségi illetve szórakoztató, és ehhez mindössze 5-7 perces epizódokra volt szükség. Az egyes részek rövidsége miatt minden elhangzó mondatnak és apró mozdulatnak súlya és jelentősége van, s mindez Kiefer Sutherlandnek is köszönhető, hiszen a színész a széria alapötletének kigondolásától, a késztermék bemutatásáig, minden munkálatban részt vett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!