Szekeres Viktor

Új Titanic-tévésorozat készül

Az angolok jövőre egy 4 és egy 12 részes minisorozattal is megemlékeznek a Titanic katasztrófájának századik évfordulójáról. Utóbbi széria azonban nem a katasztrófáról, hanem a hajó építéséről is szólni fog.

A Variety információi szerint a Titanic nagy útjának századik évfordulójára nem csak a James Cameron-féle film 3D-s verziója készül el és a már leforgatott 4 részes angol minisorozat Linus Roache főszereplésével, hanem egy másik miniszéria is. A Titanic: Blood and Steel forgatása nemsokára elkezdődik Szerbiában (a másik Titanic-minit Magyarországon forgatták), de csak, ha minden szerepre megtalálják a megfelelő színészeket.

Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Derek Jacobi írta alá szerződését, de a hírek szerint Neve Campbell és Chris Noth is nagyon közel áll ahhoz, hogy aláfirkantsa a nevét a pontozott vonalra. A Titanic: Blood and Steel a tervek szerint 12 részes lesz és többek között a Titanic megépítésére, valamint a kor szociálpolitikai viszonyaira is koncentrálni fog. A rendező Ciaran Donnelly lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!