Szekeres Viktor

Újabb csatorna csapott le a Magyarország egyik kedvenc sorozatára

Az NCIS megpróbál a Doktor House, illetve a Miami helyszínelők nyomdokaiba lépni, hiszen ezentúl ezt a sorozatot is három hazai csatornán nézhetjük. Ezúttal a Story4 csapott le a krimire.

Hétfőtől, vagyis február 13-tól már nem csak a TV2 és az AXN nézői láthatják az NCIS című krimisorozatot, hanem a Story 4 közönsége is. A csatorna minden hétköznap 15:15-ös és 19:30-as kezdéssel fogja sugározni a bűnügyi széria első szezonját, melyet a második is követni fog. Jelenleg az NCIS a TV2 és az AXN egyik legnézettebb sorozatának számít, előbbi csatornán kerülnek először adásba a premier részek, de jelenleg az ismétléseket is egymillióan követik figyelemmel.


A sorozat a 9. szezonjában Amerikában is hasonló népszerűségnek örvend, magasan a legnézettebb széria hétről-hétre 20 millió embert ültet le a képernyők elé, így nem kérdés, hogy ősszel folytatódhat a 10. évaddal. Érdekesség, hogy az NCIS elősorozata, a JAG - Becsületbeli ügyek éppen tíz szezont ért meg, de persze sosem volt ilyen sikeres. A siker mértékére egyébként jellemző, hogy 3 éve elindult az NCIS: Los Angeles is Amerikában, amely jelenleg Amerika második legnézettebb sorozata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!