Szekeres Viktor

Sherlock harmadjára is visszatér

A Sherlock második évados epizódjait 10 millióan látták Angliában, a hatalmas siker pedig azzal jár, hogy a sorozat jövőre is folytatódni fog, változatlan készítői gárdával.

Angliában nagyon sokat kellett várni a Sherlock című nyomozós sorozat második szezonjára, de nagyon úgy tűnik, hogy megérte a várakozás, ugyanis a készítők a hírek szerint egy kiváló minőségű évadot tettek le az asztalra. Nem is csoda, hogy a BBC biztosította arról a készítőket, hogy a széria harmadik szezonját is elkészíthetik. A második szezon meglepőnek mondható befejezése is ebben a szellemben készült el egyébként.


Két kérdés azonban nyitva maradt a harmadik évaddal kapcsolatban. Az egyik, hogy mikor kerül képernyőre, hiszen az első és a második évad között több mint egy év telt el, köszönhetően annak, hogy a Watsont alakító Martin Freeman az év nagy részét Új-Zélandon töltötte a Hobbit forgatásával (ő a címszereplő). A másik pedig lehet, hogy még jobban izgatja a rajongókat, hogy hány epizód készülhet el az új szezonban, mert nem sokan utasítanának vissza egy 3 epizódosnál hosszabb évadot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Így van. Pénz és minőség. Megvan, hogy egy évben mennyit tudnak költeni XY sorozatra és nyilván, ha 40 ötletből a 6 legjobbat tartják meg, akkor jobb lesz a sorozat, mintha 40-ből 22 maradna meg.
  • cateran #4
    Britek a minosegre? Pelda nelkuli lenne:D Szerintem sokkal prozaibb okai vannak..lassuak es lustak...
  • tatish #3
    Csak arra tudok gondolni, hogy a minőségre mennek és nem a mennyiségre. Így talán később fog kiégni a sorozat, csak át ne essenek a ló túloldalára.
  • Wittgen #2
    Az első évad tetszett, jó kis sorozatnak néz ki, ha folytatják az csak öröm.
  • galocza #1
    hát, reméltem is, hogy folytatódik.
    a 2. évad meghozta az eddigi legjobb (s02e01) és legrosszabb (s02e02) epizódot.
    tényleg már csak az kellene, hog a lusta angolok felkeljenek a hátsójukról, és képesek legyenek évi 4,5 óránál több anyagot is kiadni 1-1 sorozatból.
    (amúgy tudja vki, a britek mért álltak be erre a 6 epizód/éves dologra (tudom, van kivétel, de elég sok ilyennel találkoztam)? elég pénzt keresnek az alkotók így is? vagy kell idő egyéb tervezetekre (tv/film/színház)? hogy az emberek biztosan ne unják meg? az ember azt képzelné, hogy ha már együtt van a brigád, felépítették a helyszínek egy részét, kedvezőbb lenne ledarálni több epizódot évadonként - főleg egy ilyen fix sikerből, mint a sherlock.)