Szekeres Viktor

Csalódtak a nézők az RTL Klub valóságshow-jában?

Múlt héten a Csillag születik negyedik szezonjának nyitóadása lett a legnézettebb tévéműsor itthon. Az RTL Klub mégsem örülhet, hiszen legalább félmillió nézőt veszített 2011-hez képest.

Az RTL Klub közleménye szerint rögtön az első adással rekordot ért el a Csillag Születik negyedik szériája, ugyanis a március 17-én, szombat este debütált tehetségkutató a 2012-es év eddigi legnézettebb műsora lett a 18-49-es korosztály és a teljes lakosság körében is. Azonban minden azt is jelenti, hogy a műsor a tavalyi, jóval kétmillió néző fölötti starthoz képest erősen visszaesett, s a 18-49-es korosztály körében csak 37,2 százalékos közönségarányt ért el, aminek a TV2 természetesen még így sem tudott a nyomába érni.

A kereskedelmi korcsoport körében felállított 11. heti nézettségi top50-es lista elejét továbbra is az RTL Klub műsorai uralják. A Csillag születik mögött második lett a Barátok közt március 12-ei adása, három résszel képviseli magát az 1 perc és nyersz!. A legnézettebb film is az RTL Klubon futott: múlt héten, a Míg a jackpot el nem választ az ötödik legnézettebb műsor lett. A 18-49-es korosztálynál a top10-be befért még a múlt héten a Fókusz (9. hely) és a Cobra 11 is (10. hely). A TV2 Megasztárjának március 16-ai adása a 18-49-es korosztály körében felállított 11. heti top50-es listán csupán a 23. helyet szerezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kjhun #2
    Én is rühellem ezeket. Inkább valami jó film lenne este, nem VV6-7, akármi. Ennyi "zenei" sztárocskát, meg nem bír el szerintem a magyar piac. Inkább menjenek dolgozni, vagy külföldön énekeljenek, más tv-k showműsoraiban, többet is keresnének ott.
  • smv #1
    Én esküszöm nem értem, hogy miért kell csillagszületik 23131 valóvilág 33423423 megasztár 55 stb. Miért van erre igény? Nem fogytak már el a "sztárocskák"?