Szekeres Viktor

Az Aladdin megverte a Való Világ 5 fináléját

Vasárnap véget ért az RTL Klub népszerű valóságshow-ja, a Való Világ 5. Azonban a finálé, tehát a fokozott érdeklődés ellenére sem tudta megszerezni a reality a nézettségi lista első helyét a célcsoportban.

Közel fél év után befejeződött az RTL Klub valóságshow-ja, mely a nézettségi adatok szerint közel sem volt olyan népszerű, mint a negyedik széria, noha ebben közrejátszhatott az is, hogy a csatorna nem este 7 óra körül, hanem csak 9 után tűzte műsorra. Ennek ellenére persze a Való Világ 5 többségében megnyerte a sávját a 18-49-es korosztály körében. A vasárnapi finálé a 8. hét második legnézettebb műsora lett kereskedelmi korcsoportnál, a teljes lakosság körében pedig az első. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a finálé 18-49-es korosztálynál elért 31,7 százalékos közönségarányával a legnézettebb VV5 adás lett, ami a teljes lakosság körében közel 1,5 millió nézőt jelent. Összehasonlításképp a 4. évad záró epizódját 2,35 millióan látták és a 18-49 évesek között 49,3%-os közönségarányt produkált.

A VV5 finálé gyenge teljesítményének köszönhetően a kereskedelmi korcsoport körében a legnézettebb műsor az Aladdin című amerikai rajzfilm lett, 35,8 százalékos közönségaránnyal. A Cobra 11 című német filmsorozat pedig ismét remek nézettséget ért el, a 8. héten a harmadik lett a 18-49-es korosztály nézettségi toplistáján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #5
    Az Aladdin szombaton volt a VV5 döntő vasárnap, ha jól emlékszem...
  • Adam815 #4
    Elég nagy probléma, hogy egyáltalán nézi valaki ezt a sz*rt. Igénytelen gagyi műsor. Anno kicsit belenéztem, elég is volt 5 perc után. És még a csapból is ez folyik.
  • Zombee #3
    Félelmetesek ezek a nagy számok, 2 millió ember nézi ezt a szart.
  • dzsagon #2
    ez teljesen természetes
  • xido #1
    Megverte mi?..tartott fél8tól 9ig..kb akkor mentek még ki a srácok a stúdióba és onnan ment még éjfélig a vv5 döntő:)