Szekeres Viktor

Vicces lesz Friderikusz Legyen Ön Is Milliomos!-a

Friderikusz Sándor nem kvízprofesszorként közelít a Legyen Ön Is Milliomos! formátumához, hanem inkább laza, humoros műsor próbál meg készíteni. Hogy ezt milyen sikerrel tette, az csütörtök délelőtt derül ki.

Ma este 21:20-kor kezdi el újra az RTL KLUB a Legyen Ön Is Milliomos! című vetélkedőt, az új műsorvezető, mint azt már jó pár hete tudni lehet Friderikusz Sándor lesz. A showman Vágó István és Fábri Sándor után próbálkozik meg itthon a LÖIM vezetésével, s elmondásra szerint olyan műsort, kvázi talkshow-t akar megvalósítani, mely hangulatában régi show-ira emlékeztet- Így például sokkal több lesz az őrültség és humor is az új Milliomosban, amely talán már a lenti előzetesből is látszik.


A tervek szerint az RTL Klub nyárig heti egy adással próbálja felfuttatni a vetélkedőt és ezzel párhuzamosan esetleg megbuktatni a TV2 egyébként is vergődő sorozatát, a Doktor House-t. Ha sikert arat a Friderikusz-féle verzió, akkor egyes elképzelések szerint a várhatóan ősszel induló RTL2-nek lehet az egyik húzó műsora a Szombat esti láz új szezonjával, valamint Delhusa Gjon valóságshow-jával. De ez csak elképzelés, egyelőre még a sikeres kezdésre sem lehet mérget venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rrrolanddd #4
    Friderikuszon látszik, hogy magára erőltette ezt a hülye személyeskedő stílust, de nagyon nem áll jól neki. Ezen kívül kb semmit nem tud hozzátenni a kérdésekhez, csak a hülye "Megjelöljük?", "Úgy gondolja?..Aha" meg hasonló benyögéseit, idétlenkedéseit.
    Vágó hosszasan beszélgetett a kérdésekről, és kapcsolódó infókkal próbálta okosan a jó válasz felé terelni a játékost. Látszik, hogy Friderikusznak fogalma sincs a kérdések nagy részéről.
  • tatish #3
    Hát ez érdekes lesz, Friderikuszt nem csípem mint embert, viszont mint szakember azért ott van. Teljesen más, komolyabb projekteket várnék tőle, és nem feltétlenül mint műsorvezető!
  • DjDano #2
    Fábry egy buta tapló, Friderikusz hozzá képest egy Einstein. Persze ettől még bukhat a műsor, majd meglátjuk.
  • Jawarider #1
    Baba lesz ez is mint a Fábris....