Szekeres Viktor

Rekordjelentkezés az RTL nagyszabású reality-jére

Tavaly az egyre fáradó Csillag Születik továbbra is érdekelte a nézőket, s cseppet sem meglepő módon idén is nagyon sokan akarnak bekerülni az RTL Klub reality-jébe.

Minden eddiginél többen jelentkeztek a Csillag Születik 2012 válogatójára, múlt héten az RTL Klub székházába több ezren érkeztek a valóságshow előválogatóira. Ez az a pont, amikor az elmúlt szezonokban kvázi énekes/zenés/táncos tehetségkutatóvá átalakult műsorban még látni olyan produkciókat is, amik érdekes vagy éppen botrányosak, mert a későbbiekben, az élő adások már nem sok változatosságot tartalmaznak.

A reality egyik főszerkesztője, Losonczi László azt mondta: "Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak. A hírek szerint a 4. évadra több újdonsággal is készül az RTL Klub, de arról, hogy ezek mik lesznek, Losonczi nem akart beszélni.

Egy nagy változás persze már korábban napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatosan, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban egyébként még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. A zsűri személye azonban még nem publikus, ahogy az sem, mikor kerül pontosan képernyőre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!