Szekeres Viktor

A netezőknél is a Barátok közt az egyik legnagyobb király

A Barátok közt nemcsak a televízióban sikeres, hanem online is. Az elmúlt években évről évre nőtt a hivatalos lap látogatószáma, valamint az rtlmost.hu-ról is egyre többen nézik vissza a szappanopera adásait.

A Barátok közt hivatalos lapja, a baratok.hu az elmúlt három évben folyamatosan tudta növelni napi egyedi látogatói számát. Míg 2009-ben 3199-en keresték fel a weboldalt naponta átlagosan, addig 2012. január 25-ig már 5018-an. A havi egyedi látogatószám is hasonló arányban növekedett: 2009-ben 39 865-en, 2011-ben pedig 50 158-an látogattak a Barátok közt oldalára átlagosan egy-egy hónapban.

Az rtlmost.hu elindulása óta egyre többen nézik vissza a hamarosan jubiláló szappanopera egyes adásait. A Barátok köztnek 2009 utolsó negyedévében 10 154 napi egyedi látogatója volt az rtlmost.hu-n, 2012-ben (január 25-ig) pedig ez a szám már több, mint a duplájára, 24 321-re nőtt. A havi látogatószáma az rtlmost.hu-n szintén nő évről évre, ami 2011-ben már elérte a 167 758-at.

A Barátok közt oldalaira összesen 43 videóbejegyzés került fel tavaly. Ezeket a szereplők forgatják le, hogy egy kicsit jobban betekinthessenek a nézők a sorozaton kívüli életükbe. A rajongóknak emellett lehetőségük van egy úgynevezett karakter blogon keresztül követni kedvenceiket, ahol a szereplők mesélnek a karakterük érzelmeiről egy-egy vita vagy például egy szerelmi csalódás után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    a bk-t 1,5M-an sem nézik, de gondolom nem ez a lényeg. de mit nem lehet ezen érteni? a dextert is 2M-an nézik amerikában és hatalmas siker. a spartacus 1M nézővel csinált hatalmas rekordot. a californication 500 ezer nézőre kapott 5. évados berendelést, most is ennyien nézik.

    ott egy kicsit több csatorna van, nem a két nagy viszi el a nézők 70%-át. ott 5 országos csatorna van, 25 komolyabb kábel és 200 kisebb. örül egy sorozat, 10%-os közönségarányt ér el.
  • spati #5
    attól mert valaki ép a barátok közt vagy a való világot szereti nem lesz igénytelen csak más izlése van. a barátok köztőt én se szeretem de aki szereti nézze engem nem zavar
  • gombabácsi #4
    én azt nem értem, hogy amcsi sorozatoknál menőznek egy 10 milliós nézőszámmal, miközben a barátok köztöt naponta nézi 2-3 millió ember ha jól tudom
  • Fenrir #3
    Ha egy informatika és tudomány fórumon állandóan az első 10-ben bent van a VV topik akkor miről beszélünk? A VV meg a Barátok Közt tökéletesen tükrözi a magyar igényeket...Vagyis igénytelenséget...
  • semmikozod #2
    Magyarország lakosságának többsége igénytelen és buta. Nincs ebbe semmi fura. :D
  • Shan #1
    Remélem ez csak fideszesített hír. Ugye nem állunk ilyen rosszul?