Szekeres Viktor

Díjnyertes magazinműsorokat hoz vissza az RTL Klub

Visszatér az RTL Klubra a Házon kívül és a XXI. Század. A két díjnyertes riportműsor, alkalmazkodva a piacvezető kereskedelmi csatorna tavaszi műsorstruktúrájához, ezután más napokon jelentkezik.

Ismét látható lesz az RTL Klub képernyőjén a csatorna két díjnyertes magazinműsora, a Házon kívül és a XXI. Század, azonban mindkét műsor más napon jelentkezik. Az RTL Klub közlése szerint tartalmuk és kezdési időpontjuk nem változik, azonban keddről szerdára kerülnek át. A tervek szerint a február 29-én induló Legyen Ön is Milliomos! után 22:20-kor kezdődik a Házon Kívül, míg 22:50-től a XXI. Század legújabb adását láthatják a nézők.

Korábban nagy visszhangja volt annak a riportnak, amelyben a Házon Kívül stábja egy családon keresztül azt mutatta be, hogyan lehet megélni 47 ezer forintból. A holnap esti adásban azt járják körbe, hogyan élnek azok, akiknek még ennyi sem jut egy hónapra. A szerdai Házon Kívül című adásban egy háromtagú család mindennapjait ismerhetik meg a nézők, akik havi 22800 forintból próbálnak megélni. Az összegből 14 ezer forintot gyógyszerekre költenek.

A XXI. Században a magyar származású Marcel Breuer világhírű építész és formatervező, illetve a legendás színész, az egykori Jugoszláviából származó, de az egykori NDK-ban élő Gojko Mitic életét mutatják be. A sok indiános filmben szereplő Mitic az általános tévhit szerint Winnetou volt, holott az apacs törzsfőnök szerepét a legtöbbször és a legfontosabb filmekben Pierre Brice játszotta. Mitic legismertebb szerepei Tokei-Ihto A Nagy Medve fiaiban, valamint Ulzana, Osceola és Tecumseh.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!