Szekeres Viktor

Nyáron Piranhák Hófehérke ellen

Megnyugodhatnak a horrorfilmek rajongói, hiszen most már biztosnak tűnik, hogy a Piranha 3D második része mozis premiert kap. A nagy kérdés, hogy hozzánk el fog-e érni a film.

A ComingSoon.ne horroros aloldala, a ShockTillYouDrop.com megerősítést kapott a Dimension Films-től, miszerint a stúdió június elsején fogja bemutatni a Piranha 3D folytatását, a Piranha 3DD-t. A mozis premier dátumának kitűzése azért is jelent örömöt, mert eredetileg 2011-re tervezték a film bemutatóját, a Miramax stúdió viszont meghatározatlan időre elhalasztotta azt. A június elsejére belőtt premier egyébként azt jelenti, hogy a piranhás horrornak mindössze egy komolyabb konkurenciája lesz, a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman).

A John Gulager által forgatott második részben több ismeretlen, fiatal és/vagy nagymellű színész mellett igazi veteránokat is lehet majd látni, többek között Gary Busey-t, Christopher Lloydot, Paul Scheert és David Hasselhoffot. Sőt, még Ving Rhames is visszatér az első részből, mely egyébként amennyire várt film volt 2010-ben, annyira csalódást keltően szerepelt a jegypénztáraknál: Amerikában csak 25 millió dollár bevételt termelt. Szerencsére világszerte már jobban szerepelt, Amerikán kívül 58 milliós bevétel képződött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!