Szekeres Viktor

Ketten biztos visszatérnek a tavalyi horrormeglepetés folytatására

Nem fog változni az Insidious második részének készítő gárdája és a filmben az első részből ismert karakterek is feltűnnek majd. Igaz olyanok, akik nem feltétlenül lettek rajongói kedvencek.

James Wan mostanság meglehetősen elfoglalt, hiszen a The Warren Files-t készíti, de már így is közeleg a 2011-es év egyik legnagyobb meglepetést okozó horrorfilmjének, az Insidious-nek a folytatása, melynek szkriptjét alkotótársa, Leigh Whannell fogja írni. Wan a napokban a Dread Centralnek adott interjút, melyben elárult, hogy az első részből két karakter biztosan vissza fog térni a második epizódra: Specs és Tucker - előbbit maga Whannell alakítja, utóbbit pedig Angus Sampson.


Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a nálunk érthetetlen módon egyelőre még DVD-n sem elérhető Insidious második részét mikor kezdik el forgatni, így egyelőre csak annyi tudunk a filmről, hogy 2013-ban kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Bár, ha azt nézzük, hogy a 1,5 millió dollárból készített első rész az 54 milliós amerikai bevétel mellett Amerikán kívül is szert tett 43 millió dollárra, akkor valószínűsíthetjük, hogy több nemzet fiai is Amerikával egy időben nézhetik meg a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!