Szekeres Viktor

Itt a Tevepókok előzetese

Roger Corman legújabb lényhorrorját márciusban fogják kiadni Amerikában DVD-n, így valószínűleg nemsokára mi is láthatjuk magyarra szinkronizálva. Addig maradnak az amerikai előzetesek.

Amerikában március 27-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray lemezen a Camel Spiders című horrorfilm, mely a legendás B-filmes producer, Roger Corman felügyelete alatt készült Brian Krause és C. Thomas Howell főszereplésével. A Camel Spiders rendezését Corman arra a Jim Wynorskira bízta, aki már majdnem száz filmet jegyez rendezőként (csak 2011-ben öt filmet készített), többek között a Piranhacondát, a Sárkánygyíkot, a Tengeri szörnyeteget és a Dinocroc vs. Supergatort. (Utóbbit egyébként Rob Robertsonként rendezte, s egyébként is szívesen használ álneveket, mint például a Salvadore Rosst, a Harold Blueberry-t vagy a Jay Andrewst.)


A Camel Spiders természetesen tevepókokról szól, amelyek a valóságban is léteznek, ráadásul a Közel-Keleten állomásozó amerikai seregeknek éveken át okoztak kellemetlenséget. A film az Egyesült Államok délnyugati, sivatagosabb vidékén játszódik, ahol a tevepókok szabadon lesnek zsákmányukra, egyetlen ragadozótól sem tartva, köszönhetően bénító csípésüknek. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy kis csapat mégis megpróbál ellenállni az inváziójuknak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #19
    A kommentelők. A filmet ugyanis maguk az alkotók se gondolták komolyan. :)
    Urban legend, ez tény, bár nem értem, miért most csináltak filmet belőle, ezek a tevepókok jópár éve lettek ismertek, valamelyik évben egy lap az év átverésének is nevezte.

    Annak címezve, akinek a valótlanság fáj: egy egy alacsonyköltségvetésű scifi, horror, akármi, nem az a lényege, hogy a valóságról szóljon. Ezek olyan filmek, amik gondolkodásnélküli szórakoztatást kínálnak szerda estére az RTL Klub nézőinek, kitöltve a VV5 után maradt űrt. És ezek a filmek nyereségesek, leadják a tévék, DVD-n is eladnak belőlük párat. 2 éve a "Gyilkos cápa az óriás polip ellen" pl. egész szép nézettséget ért el, az SG-n is megírták, hogy 849 ezer néző választotta. Azóta adta itthon más adó is, bőven túl van az egymilliós nézettségen, statisztikailag az ország legalább 10%-a látta a filmet. Mielőtt még @kalapos01 úr beszólna, IGEN, én is, nem bírtam kihagyni a Goldengate hidat ketté harapó cápát. De én sose tagadtam, hogy bírom a B mozit, a trash-t, a grindhouse-t.
  • Merces #18
    Mi az visszanyalt a fagyi?Hát milyen troll az ilyen_? Körülbelül féltucatszor irtam hogy válltoztass pályát mert a trollszakmában nem viszed semmire.
  • Brati #17
    Akit érdekel az már megtalálhatja a filmet, mert már a DVDRip kint van.
  • Relixo #16
    Köszönöm a kedves szerkesztőknek,hogy ennyi figyelmet szánnak külön az én hozzászólásaimra,hogy törölgetik őket,holott semmi sértőt vagy nem odaillőt nem mondtam. Grat!
    Beírom újra amit írtam,hogy legyen munkátok megint:

    Teljesen egyetértek leeloodallas hozzá szólásával, mindent elmondott vele.

    A szerkesztőknek--> Igen ez valóban törlésre méltó csúnya hozzászólás! :D szánalom
  • sad1976 #15
    bele se nézek. még képeken sem bírom nemhogy filmben .irtózom a pókoktól .
  • NimKorko #14
    Ilyet én is tudok:

    "Ezt most teljesen komolyan írtad? Vagy ennyire hülye vagy?"
    Mindenki magából indul ki.

    Trololololo
    You've made my day. C:
  • kalapos01 #13
    Csak idézek tőled, hátha sikerül szembenézned magaddal - még csak kommentálni sem kell, mindent elárul az illető intelligenciájáról.

    "De akkor legalább ne barom módjára válaszoljon egy hozzászólásra."
    "Modorálhatnád magad másrésztől, mert ezzel csak lejáratod magad."

    "te szánalmas véglény."
    "Ennyire tahó embert ritkán látok."
  • leeloodallas #12
    Atyaég... Nem tudom, hogy a film szánalmasabb, vagy a kommentelők vergődése...
  • NimKorko #11
    Én nem nézek ilyeneket, csak elmondtam a véleményem te szánalmas véglény. Ennyire tahó embert ritkán látok. Fogjál vissza magadból.
  • kalapos01 #10
    te most magadnak szóltál be? ha unalmasnak tartod ezeket a filmeket, akkor talán nem kéne annyit nézni belőlük. és akkor nem írnál hülyeségeket, hiszen a hülye is tudja, hogy miről szól ez a film. a hadsereg ugyanis titkos kísérleteket végez ezekkel a pókszabásúakkal, aminek köszönhetően mutálódnak és mérgezni kezdenek. és négy életük van.