Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy folytatódik az ördögűzős horror

Elkészült Az utolsó ördögűzés második része, habár az már biztos, hogy a címe nem Az utolsó ördögűzés 2 lesz. Változik a rendező és az író személye is, mindössze az egyik főszereplő tér vissza.

A Deadline értesülései szerint mégsem Az utolsó ördögűzés (The Last Exorcism) lesz az utolsó, hiszen a 2010-es horrorfilm remek teljesítménye a jegypénztáraknál arra sarkallta a készítőket, hogy elkészítsék a történet folytatását. A tervek szerint a forgatás heteken belül elkezdődhet Damien Chazelle forgatókönyve alapján - az írót a Guy and Madeline on a Park Bench Poster szerzőjeként ismerheti az a pár ember, aki látta azt a filmet. A rendező pedig nem Daniel Stamm, az első rész készítője lesz, hanem Ed Gass-Donnelly (Small Town Murder Songs).


A történetről egyelőre semmit sem lehet tudni, mindössze annyi derült ki, hogy Az utolsó ördögűzés után játszódik három hónappal, s az első részben a megszállott Nellt alakító Ashley Bell vissza fog térni. Valahol egyébként meglepő, hogy egészen 2012-ig kellett várni a hivatalos döntésre a folytatásról, hiszen az 1,8 millió dollárból forgatott film 2010. augusztusában a premierje apján 9,4 millió dollár bevételt hozott Amerikában, s összesen végül 41 millióig jutott el, amit Amerikán kívül még 26,7 millióval fejelt meg - mindezt PG-13-as korhatár mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!