Szekeres Viktor

Van, akire a frászt hozta A kör 3D első előzetese

Érdekes módon Japánban és Amerikában egyszerre kezdődtek meg a törekvések A kör című horrorszéria feltámasztására, s ezúttal az ázsiaiak voltak a gyorsabbak, hiszen már májusban bemutatják a Sadako 3D-t.

A Ringu-sorozat, illetve annak amerikai remake-je, a The Ring, azaz A kör-széria megosztotta a horror műfajának rajongóit. No, nem atekintetben, hogy jó vagy rossz filmekről van szó, inkább arról szóltak a viták, hogy melyik sikerült jobban. Egy ázsiai feldolgozás esetében ugyanis szokatlanul sokan tartják úgy, hogy a Gore Verbinski-féle A kör még az eredetit is lepipálta, amit persze a Ringu hithű fanatikusai egyenesen blaszfémiának tartanak. (Érdekes módon a folytatásokkal kapcsolatos is hasonló a helyzet, bár ott azon folyik a vita, hogy a csalódást okozó filmek közül melyik lett rosszabb.)


Ezen a viták végére persze sosem fog pont kerülni, azonban nemsokára egy film is tesz arról, hogy lehessen beszélni A körről, hiszen nemsokára bemutatásra kerül a japán verzió kvázi folytatása, a Sadako 3D, mely A kör 2. - A félelem és A kör 0: A születés után ez a negyedik rész lesz). A film rendezője Tsutomu Hanabusa lesz, a forgatókönyvet pedig az a Koji Suzuki írta, akinek a regényéből az eredeti Ringu készült. A májusi premierre tervezett Sadako 3D 13 évvel a Ringu után játszódik és a középpontban egy netes videó fog állni, melyet megnézve mindenki megöli magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Szörnyek meg szellemek? Az is horror? Inkább röhejesek. A kör tényleg jó volt, a japán is, amerikai is.
  • Jawarider #2
    Csatlakozom. Szeretem a horror filmeket (jönnek a szörnyek ,a szellemek stb) de valóban kabaré volt az első rész, többit már én is letojtam.
  • Wittgen #1
    Én csak az amcsi verzió első részét láttam, de annyira nem tetszett, hogy a többit már meg sem néztem. Ettől a 3D trailertől sem rosáltam össze magam.