Szekeres Viktor

Annyi a Halloween 3D-nek?

A Piranha 3DD és a Horrorra akadva 5 után egy újabb horrorközeli folytatást halasztanak el. Ezúttal a maszkos Michael Myers került a büntetőpadra, októberben már biztos nem láthatjuk ahogyan mészárol.

Mostanában rájár a rúd a horrorfilmek tervezett folytatásaira. Nemrég arról számolhattunk be, hogy a Piranha 3D második részének, a Piranha 3DD-nek a premierjét halasztották el 2011-ről 2012-re - ráadásul azóta sem tudni, hogy mikor kerülhet bemutatásra a film. Pár hete pedig a Horrorra akadva ötödik részét tolták el áprilisról a jövő év elejére - tették mindezt annak ellenére, hogy leforgatták a paródiafilmet.

És a sor folytatódik, hiszen az eredeti tervek szerint idén október 26-án került volna mozikba a Halloween 3D, azonban a Dimension Films tegnap levette előzetes tervei közül a horrorfolytatást. A filmért író és rendezői oldalról a Patrick Lussier - Todd Farmer duó felelt volna egyébként. Most már csak az a kérdés, hogy a bemutató határozatlan idővel való elhalasztása azt jelenti csak, hogy később kerülnek bemutatásra Michael Myers legújabb, tárhatású kalandjai, vagy egyáltalán le sem fogják forgatni?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!