Szekeres Viktor

Májusban érkezik a Csernobil-naplók című horror

Nem tudni, hogy ismét talált kamerás műfajjal fog-e kísérletezni Oren Peli, a Paranormal Activity rendezője, de az biztos, hogy egyik új filmje a csernobili atomerőmű környékére invitálja meg a nézőket.

A Variety tudni véli, hogy a Paranormal Activity rendezőjének, Oren Pelinek a legújabb projektje végre stúdióra talált, a Warner Bros. fogja forgalmazni a The Chernobyl Diaries hallgató filmet. A megállapodás annak köszönhető, hogy az Alcon Entertainment megvásárolta a film jogait, s meglévő szerződésüknek köszönhetően a Warnert kvázi készen kapták disztribútornak. A tervek szerint a The Chernobyl Diaries már május közepén bemutatásra kerülne, így adja magát a kérdés, hogy a forgalmazó mennyi pénzt fog szánni a marketingre, melyet eddig már csak azért sem lehetett elkezdeni, mert eddig a film címe sem volt ismeretes.

A The Chernobyl Diaries Peli eredeti történetén alapul, pár barátról szól, akik egy elhagyatott városban ragadnak, melyet nukleáris katasztrófa ért. Ami nem túl biztató, hiszen amint a nap lenyugszik a radioaktív szellemvárosban embertelen sikolyok és kiáltások kíséretében valami emberfeletti telepszik a városra. A film rendezője Brad Parker lesz. A főbb szerepekben pedig olyanokat láthatunk, mint Jonathan Sadowski, Devin Kelley, Jesse McCartney, Olivia Taylor Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal és Dimitri Diatchenko.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Ugye tudod, hogy egy Amerikában született amerikai emberről van szó, aki világéletében így írta a nevét és így is használta? Ha ez a neve, minek akarod megváltoztatni? A tököm tele van, hogy akkor anglofób mindenki, amikor nem szükséges...
  • trogi #3
    Miért nem használja a cikkíró Dimitri Diatchenko nevének leírásakor a magyar kiejtés szerinti írásmódot (ami egyúttal megfelel az orosznak is) ? Nehezére esik leírni úgy ezt a nevet, hogy Dimitrij Gyacsenkó?
    Putyin nevét hogy írja? Vagy Gorbacsovét? Na, na? Akkor lesz szíves a normális magyar írásmódot használni.
    Tököm tele van, hogy akkor is anglomán mindenki, amikor nem szükséges...
  • finizlik #2
    Biztos érdekes lesz, de nagyon el tudják ezt cseszni. Inkább valami Metro 2033 szerű film kellene, mert ott azért nem lehet annyi mindent elrontani a szűk tér és a sötét részek miatt.
  • kri555 #1
    Úristen. Én, mint STALKER rajongó már nagyon várom