Szekeres Viktor

Visszatér a képernyőre magyar nézők egyik kedvenc sorozata

Ismét vissza kerül a hazai képernyőkre a Castle, bár üröm az örömben, hogy az RTL Klub egyelőre mindössze ismétlésekkel fog kedveskedni a rajongóknak, az új részek még váratnak magukra.

Az RTL Klub a december 9-i epizódokkal téli álomra küldi a Barátok közt című szappanoperát, aminek legjobban talán a sorozatrajongók fognak örülni, hiszen december 12-től, hétfőtől új széria veszi át a BK helyét. Ez pedig nem más lesz, mint a Castle, mely nemrég jó ideig volt Magyarország legnépszerűbb sorozata. Az RTL Klub ezen a napon 20:05-kor az első évad első részét, a Rick nem Derrick című epizódot fogja megismételni, s a tervek szerint a szappanopera szünete alatt az ismétlésekkel a második szezon elejéig el fognak jutni.


A Nathan Fillion és Stana Katic főszereplésével készített krimisorozat főleg a 2. évadban lett nagyon népszerű itthon, nem egyszer előfordult, hogy legyőzte a később, jóval nézettebbnek számító időpontban adott A mentalistát, mely Magyarország előző kedvenc sorozata volt. (Az már egy cseppet sem meglepő, hogy a Castle és A mentalista előtt is egy krimi volt a hazai kedvenc, az NCIS.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #5
    Személy szerint jobban örülnék, ha a Mentalistát raknák vissza.
    Vagy én azt sem bánom, ha mindkettőt visszarakják, de Mentalista már marhára lehetne..
  • fergusonpapa #4
    Visszatér a képernyőre magyar nézők egyik kedvenc sorozata

    DALLAS???
  • ldavid #3
    hanem
  • xido #2
    Hát ha komolyan is vennék ezeket a sorozatokat a magyar tévések és nem csak belekapnának,hanem tudatosan erőltetnék a nézőkre,hogy igenis megvettük,leadjuk,nézzétek..nem az,hogy nyivákolás után leveszik 5 rész múlva meg ilyenek,nem itt tartana a magyar tévésorozatos kultúra,ahol...szerintem..
  • Ender Wiggin #1
    nem csak a magyarok kedvence...