Szekeres Viktor

Nem sikeres a Dr. Csont testvérsorozata

Jó ideig bízhattak Amerikában abban, hogy egy sikersorozat farvizén érdemes elindítani egy másikat, de az elmúlt évben egyre több spinoff bukik meg. Lehet, hogy a The Findernek sem lesz szerencséje.

Amerikában múlt héten mutatták be a The Finder című vicces krimisorozatot a Fox csatornán. A Geoff Stults és Michael Clarke Duncan főszereplésével készült, Miamiban játszódó szériával a Fox a Dr. Csont (Bones) sikerét próbálta meglovagolni, a The Finder hivatalosan ugyanis annak az ún. spinoffja, azaz testvérsorozata. Tavaly tavasszal a szereplők is egy Bones-epizódban mutatkoztak be, amikor egy nyomozás apropójából Booth találkozik egy régi barátjával, aki Miamiban kvázi magánnyomozóként működik, igaz nem szó szerint értelemben vett nyomozásokat folytat, hanem különleges tehetségének köszönhetően tárgyakat és embereket talál meg.


Hiába volt azonban a hetedik szezonjában is jó nézettséget teljesítő Bones hátszele, a The Finder első részét mindössze 5,5 millióan látták Amerikában, ami átlagon aluli nyitányt jelent. Így meg lehet, hogy a spinoff nem Amerika jelenleg második legnézettebb sorozatának, az NCIS: Los Angelesnek az útját fogja bejárni, hanem úgy jár, mint a tavaly az első évad után jobb létre szenderült Gyilkos elmék: Alapos gyanú vagy az Esküdt ellenségek: Los Angeles.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Minek kapcsolódjon? Máshol is csak erőltetetten kapcsolódik, de itt annál jobban nem is tud kapcsolódni, hogy átjárnak a szereplők, mint most Hodges.

    Egy szar sorozat mellé csináltak egy tök jót. Mi ezzel a baj?
  • mrzed001 #1
    Egy spinoff-nak legalább úgy nagyvonalakban kapcsolódnia kellene az eredetihez ... ennek a sharnak meg kb nulla köze a Bones-hoz.
    Aki ezt kitalálta, süllyedjen el szégyenébe.