Szekeres Viktor

Tévésorozat készülhet a Beverly Hills-i zsaruból

Lehet, hogy nem lesz a mozikban Beverly Hills-i zsaru 4, de ettől még a tévéképernyőn folytatódhat a népszerű filmsorozat. Legalábbis Eddie Murphy terve az, hogy sorozatot készítsen Axel Foley fiáról.

Eddie Murphy néhány napja nyilatkozta le, hogy jelen állás szerint nem lesz Beverly Hills-i zsaru 4-mozifilm, ugyanis hiába próbálják már évek óta tető alá hozni a forgatást, egyszerűen nem kaptak kézhez olyan forgatókönyvet, amire rábólintottak volna. Azonban mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a cikinek számító harmadik résszel véget ért volt a Beverly Hills-i zsaru franchise, hiszen Eddie Murphy szeretné, ha a tévében folytatódnának Axel Foley kalandjai.

Persze ezt nem jelentené azt, hogy Murphy visszatérne a képernyőre, ahol 1984-es Saturday Night Live-os távozása óta nem nagyon volt látható sorozatban, mindössze Foley karaktere költözne át. A színész jelenleg produceri minőségben dolgozik azon, hogy valamelyik csatorna érdeklődését felkeltse a tévés verzióval, melynek tervei szerint Axel Foley fia lenne a főszereplője, aki Detroit városában rendőrként dolgozik, parancsnoki beosztásban lévő apja irányítása alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #4
    nna ez nagy lenne... :D
  • Nebojsa #3
    Foley fia Billy fiával nyomoz Bogumil eltünt unokája után...
  • Risu Führer #2
    megismerem a disznószagot muzulmán vagyok b*zdmeg!
  • Narxis #1
    Jól hangzik, kellene egy ilyen sori!