Szekeres Viktor

Siker a mában játszódó Sherlock Holmes

A tegnap esti nézettségi adatok szerint, a 22:00-kor kezdődő vadonatúj Sherlock széria 4,0%-os közösségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztály körében.

Az AXN csatorna korábban már hírt adott arról, hogy az előző év egyik legjobb brit sorozatát tűzi elsőként műsorára hazánkban. A Sherlock Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes-történeteinek modern feldolgozása, a 21. századba ültetett nyomozások nem hasonlítanak az eddig látott adaptációkra. A széria három részes első szezonja kedd esténként látható a képernyőn, minden rész egy-egy különálló, lezárt történetet mesél el hétről-hétre.


A tegnap esti nézettségi adatok szerint, sokan választották a 22:00-kor kezdődő Sherlock széria első részét. A kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztály körében 4,0%-os közönségarányt ért el, ami kiemelkedő nézettséget jelent a csatornának. Aki lemaradt az első részről, az pótolhatja azt ingyen és bérmentve az AXN Player segítségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • galocza #4
    sajnos csúszik, de lesz...
    hülye angolok, angol hülyék nem sietik el ezt a sorozat-dolgot - no meg amúgy se viszik túlzásba: nesze neked 6 epizód/évad (vagy 3 dupla, mint ez is), oszt lakj jól egy évre 8).
  • kiralysanyi #3
    Lesz második évad, a következő eredeti SH történetek feldolgozásával: Botrány Csehországban, A sátán kutyája és A végső probléma. Valamikor jövőre lesz az angol premier.
  • gyoridavid #2
    Ha lesz egyáltalán második évad.. Barátnőmmel nagyon vártuk a folytatást, de.. Nyáron kellett volna leadniuk. A BBC weboldalán nincsen infó róla.
  • Enton #1
    Nagyon jó lett! Remélem folytatják rendesen és nem kaszálják el 2 évad után.