Szekeres Viktor

A Hazudj, ha tudsz-nak annyi, de Tim Roth folytatja

A Hazudj, ha tudsz három évad után befejeződött, de úgy tűnik, hogy Tim Roth pozitív élményeket halmozott fel a forgatás alatt, hiszen úgy döntött, hogy marad a sorozatok világában.

Idén májusban vetett véget az amerikai Fox csatorna Tim Roth középszerű krimisorozatának, a Hazudj, ha tudsz-nak (Lie To Me). A széria három évadot ért meg, soha nem tudott igazán sikeres lenni, s a Fox végül úgy döntött, hogy véget vet agóniájának. A sorozatnak egyértelműen Tim Roth volt a fénypontja, s a színész úgy döntött, hogy nem hagy fel a tévézéssel, hiszen szerződést kötött a 20th Century Fox Tv-vel, melynek megfelelően jövőre a stúdió egy tervezett sorozatának pilotjában kaphat főszerepet.

Érdekesség, hogy nálunk éppen a múlt héten kezdődött el a Hazudja, ha tudsz mindössze 13 részt tartalmazó 3. szezonja, így még egy tucat alkalommal csodálhatjuk azt, hogy mi mindenre lehet rájönni az emberi arc apró rezdüléseiből. A Hazudj, ha tudsz többi szereplője egyébként már talált állást, hiszem Mekhi Phifer a Torchwood. Miracle Day egyik fontos karakterét alakítja, Kelli Williams a Gyilkos elmék után A mentalistában fog feltűnni, Monica Raymund A férjen védelmében című sorozatban fog szerepelni, Brendan Hines-t pedig egy Castle-részben láthatta Amerikai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #4
    jó sorozat volt.
  • berczely #3
    Nagyon bírom Kel Lightman karakterét!
  • yossarian14 #2
    Pedig ez egy egész jó sorozat volt.
  • bmw #1
    Tetves Fox.....