Szekeres Viktor

A TV2 ismét eltünteti a Bajnokok Ligáját

A PRO4-en folytatja a Bajnokok Ligája mérkőzések közvetítését a TV2 Csoport. A február 14-én induló tavaszi szezont a TV2 legfiatalabb csatornáján kísérhetik figyelemmel a focirajongók.

Február közepén folytatódik a Bajnokok Ligája idei szezonja, de nem a TV2-n, hiszen a kedd esti mérkőzéseket mostantól ismét csak a PRO4 közvetíti. Február 14-én a Bayer Leverkusen-FC Barcelona, majd az Olimpique Lyonnais-APOEL FC összecsapását láthatják a focirajongók a műsorban. A Bajnokok Ligája közvetítések kommentátora továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértő vendégek segítségével elemzi a mérkőzéseket.

A kedd esti összecsapásokon kívül továbbra is a PRO4-en lesz látható péntek esténként a BL Magazin, amelynek tavaszi első adása február 10-én jelentkezik. A BL Magazint szombatonként a TV2-n is megnézhetik a focirajongók. Bár az anyacsatora ismét lemondott a BL-közvetítésekről, a tavaly is jó nézettséggel futó elődöntőit és döntőt a TV2-n láthatják majd a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #6
    Még mindig jobb, mint az RTL Klub óramű pontossággal időzített negyedóránkénti reklámja, ami még az éppen adásban levő film éppen beszélő szereplőjének mondatát is félbe kell hogy szakítsa, annyira k**va fontos. Említett filmn utolsó jelenetének 90%-át pedig egész egyszerűen levágják hogy másfél perccel előbb kezdődhessen az adásközti reklámblokk, pedig a szóban forgó jelenetet sosem adták még le a csatornán.

    Nem véletlenül nem nézek TV-t évek óta, ott a Youtube meg a torrent. Azok legalább nem baxák az agyam ilyen idiótaságokkal.
  • eNMi #5
    szerencsére nem nézem a tv2 műsorait, amúgy is csak 1 meccset képesek leadni. legtöbbször pont a számomra érdektelenebbet. digixar nincs, majd max ha kábelen jön erre a nettel együtt. de mint látszik net az van, igy nézhetem elfogadható minőségben azt, amelyik éppen jobban érdekel (főként a hd adások az élvezhetőbbek, az angol mellett már románul és flamandul is tanulok :)).

    szóval lexarom, h hová tünteti el ez a nyomorék csatorna.
  • ricsa008 #4
    Nem baj van helyette 1órás tények tegnap egész jó kis bakiparádé volt nem tom mi értelme van...
  • bmw #3
    Ja, a masik nagy huzasa a kedves csatornanak ahogy mostanaban latom a hirado kozbeni szunet, na ezt is aki kitalalta adnek neki egy nyakast az tuti.
  • bmw #2
    Nyomorek TV2 bekaphatja ugy ahogy van....
  • balat86 #1
    csak gratulálni tudok
    a PRO4 úgyis az egész ország területén fogható, így végre mindenki láthatja a közvetítéseket :S