6
  • amitakartok
    #6
    Még mindig jobb, mint az RTL Klub óramű pontossággal időzített negyedóránkénti reklámja, ami még az éppen adásban levő film éppen beszélő szereplőjének mondatát is félbe kell hogy szakítsa, annyira k**va fontos. Említett filmn utolsó jelenetének 90%-át pedig egész egyszerűen levágják hogy másfél perccel előbb kezdődhessen az adásközti reklámblokk, pedig a szóban forgó jelenetet sosem adták még le a csatornán.

    Nem véletlenül nem nézek TV-t évek óta, ott a Youtube meg a torrent. Azok legalább nem baxák az agyam ilyen idiótaságokkal.
  • eNMi
    #5
    szerencsére nem nézem a tv2 műsorait, amúgy is csak 1 meccset képesek leadni. legtöbbször pont a számomra érdektelenebbet. digixar nincs, majd max ha kábelen jön erre a nettel együtt. de mint látszik net az van, igy nézhetem elfogadható minőségben azt, amelyik éppen jobban érdekel (főként a hd adások az élvezhetőbbek, az angol mellett már románul és flamandul is tanulok :)).

    szóval lexarom, h hová tünteti el ez a nyomorék csatorna.
  • ricsa008
    #4
    Nem baj van helyette 1órás tények tegnap egész jó kis bakiparádé volt nem tom mi értelme van...
  • bmw
    #3
    Ja, a masik nagy huzasa a kedves csatornanak ahogy mostanaban latom a hirado kozbeni szunet, na ezt is aki kitalalta adnek neki egy nyakast az tuti.
  • bmw
    #2
    Nyomorek TV2 bekaphatja ugy ahogy van....
  • balat86
    #1
    csak gratulálni tudok
    a PRO4 úgyis az egész ország területén fogható, így végre mindenki láthatja a közvetítéseket :S