Szekeres Viktor

A T-Home is kiveszi kínálatából a SportKlubot

Január elejétől a T-Home előfizetőinek eggyel kevesebb sportot közvetítő kábelcsatornát kell követniük, hiszen a szolgáltató kiveszi kínálatából az elég sok magyar vonatkozású közvetítést sugárzó SportKlubot.

A handball.hu értesülései szerint a kézilabda szerelmeseinek nem végződik jól az éve, hiszen a T-Home is úgy döntött, hogy kiveszi csatornakínálatából a SportKlubot. A lépésre január ötödikén kerül sor, ami azt jelenti, hogy az RTL Klubhoz tartozó sportcsatorna újabb szolgáltatót veszít el, hiszen nyáron a Digi TV döntött ugyanígy.

Mindez azt is jelenti, hogy a kézilabda magyar bajnoki- és kupamérkőzéseket, válogatott meccseket és nemzetközi kupatalálkozókat közvetítő csatornát még kevesebben láthatják majd, főleg, ha a Magyar Kézilabda Szövetség tartja magát a SportKlubbal 2009-ben kötött öt éves megállapodáshoz. A lépés miatt nem csak a kézilabdások bánkódhatnak, hiszen a SportKlub közvetíti például a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapatának EBEL-mérkőzéseit, de látható rajta a spanyol kosárlabda-bajnokság (Hanga Ádámmal), az angol FA-kupa, brazil és orosz klubfoci, valamint vízilabda is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!