Szekeres Viktor

Az RTL és a TV2 mögött volt 3. legnézettebb a SPORT1

A szombati Real Madrid-Barcelona mérkőzés közvetítésével a 18-49 évesek között a SPORT1 este az RTL Klub és a TV2 mögött a harmadik helyet foglalta el a nézettségi versenyben.

Aligha meglepő, hogy az El Clásico volt az ősz legnézettebb külföldi labdarúgó-mérkőzése a SPORT1-en. Szombaton már a Real Madrid-Barcelona labdarúgó rangadót felvezető műsor is kiemelkedő nézettséget hozott, a kétórás hangolást folyamatosan több mint 122 ezren követték nyomon, míg a 22 órakor kezdődő mérkőzés a 18-49 évesek között 12,91%-os közönségarányt hozott. A lakosság egészét tekintve csaknem 298 ezren nézték folyamatosan, a belenézők száma pedig csaknem háromnegyed millió volt.

Ezzel a teljesítménnyel a SPORT1 az RTL Klub és a TV2 mögött a harmadik helyen végzett szombaton a 20 és 23 óra közötti nézettségeket figyelembe véve. Érdekesség, hogy 23:00 és 02:00 között a SPORT1-et már csak az RTL Klub előzte meg a hazánkban fogható csatornák között, míg az összlakosságot figyelembe véve ugyanezen időszakokban egy negyedik és egy harmadik hely volt a SPORT1 eredménye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DjDano #1
    Csak 250 ezren nézték? Ez az összlakossághoz képest igen kicsi szám...