Szekeres Viktor

Csatornát vált a Bajnokok Ligája

Prémium tartalommal erősít a TV2 Csoport legfiatalabb tévécsatornája, a PRO4, hiszen szeptembertől már ott kell keresni a Bajnokok Ligája keddi mérkőzéseinek közvetítését.

A TV2 Csoport legfiatalabb csatornája közvetíti a 2011-2012-es Bajnokok Ligája szezon keddi meccseit. Ennek egyik oka, hogy a Szuper Kupa közvetítése nézettségi rekordot hozott a csatornának: a 18-49-es korcsoportban a közvetítés ideje alatt tízszer annyian nézték a PRO4-et, mint egy átlagos péntek estén. A másik ok pedig természetesen az, hogy a TV2-n tavaly és tavalyelőtt is nagyon gyenge nézettséget produkált a BL, sokszor csak 13-15%-os közönségarányt ért el.

A PRO4 programkínálatának egyik pillére így az elsősorban a férfi nézők körében kedvelt labdarúgás lesz; a PRO4 a Bajnokok Ligája mérkőzések képernyőre tűzésével Európa futball elitjét hozza el a nézők otthonába. A közvetítések sora a H csoport rangadójával, az FC Barcelona - AC Milan csoportmérkőzéssel kezdődik szeptember 13-án. A kommentátor továbbra is Hajdú B. István lesz és nem maradhat el a már jól megszokott heti Bajnokok Ligája magazin sem, amely továbbra is pénteken kerül a PRO4 képernyőjére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #15
    Ilyen alapon Bernie papát sem kellene hogy érdekelje, mennyien nézik a Forma 1-et, pedig abban még több pénz is van!
    Úgyhogy számít a nézettség! Szerencsére nekem van PRO 4, így tudom majd nézni, de már épp kezdtem örülni, hogy a Tv2 végre 16:9-es lesz és akkor a BL is jobb lesz, erre most elpakolja a Tv2! Noha én nem nagyon láttam még a Tv2-ön 16:9-es műsorokat, a tegnapi pókember 3 is 4:3-as volt, a retekklub legalább szinte mindent 16:9-ben ad! Ez így szánalmas a Tv2-től!
    Máshol azt is lehetett olvasni, hogy nincs magyar csapat, ezért változtat, van viszont magyar érdekeltség, és szerintem az is izgalmas lehetett volna. Főleg úgy, hogy a BL-t eddig sem a magyar csapatok miatt nézte az ember! Sajnos nem érünk fel a színvonallal.
    Remélem hamarosan újra a magyar 1-en láthatjuk majd BL-t, az lenne a legjobb. A következő szezonra már lejár a szerződésük, remélem nem ők lesznek megint!
  • winnie #14
    "UEFA-t nem a nezettség érdekli, hanem, hogy ki mennyit ajánl a jogokért."

    elég durva lenne, ha az érdekelné őket, hogy magyarországon 500 vagy 100 ezer néző nézi, és nem az, hogy mennyi pénzt kapnak. a mocskok, nem?
  • tizedes1 #13
    Szarjanak sünt, én azt mondom!!
    ( és most nem a rendőrökre gondoltam !!! )
  • Gauge #12
    UEFA-t nem a nezettség érdekli, hanem, hogy ki mennyit ajánl a jogokért. Lófaszt az egész. Szerintem MTV vegye szépen át a TV2-től, akkor legalább HD -ben lehet majd nézni
  • Etinger #11
    Nem is tudom, mondjuk eladhatták volna a jogokat. Amúgy meg az UEFA a körmére nézhetne ezeknek a csatornáknak, és olyanoknak adhatná a jogokat, amely csatornák X háztartásba minimum eljutnak, mert ez egy így nonszensz :) Az a rakás szar Való Világ, a többi tehetségkutató szarral együtt bezzeg......... na mindegy is, idegesség nem szül jó kommentet. Ez van, el kell fogadni, hogy erre van igény, arra meg nincs. Szomorú.
  • eNMi #10
    csak ritkán adtak/adnak engem érdeklő meccset? nincs digisport? miaza pro4?

    ha nincs más, akkor akár románul, oroszul, flamand, portugál, spanyol ..... nyelven is, de élőben kell és lehet is nézni.
    amúgy sem néz senki tv2-retekklubb párost már ezer éve, még tévéje sincs senkinek, úgyhogy nem kell a rinya.
  • Zolivok #9
    amúgy én a döntőt megnéztem volna meg Genk meddig viszi msot buktak 1 nézőt fickemall
  • NovaTerra #8
    Miért szerinted mit kellene csinálniuk? Megvették a jogokat. A tv2-re tudnak rakni olyan műsort, ami valószínű nagyobb nézettséget hoz. A focit, ami már ki van fizetve, átrakják a "férfi" csatornájukra. Mert a pro4 annak van kikiáltva, ahogy a fem3 nőinek.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Hát bekaphatják - én sem tudom fogni a PRO4-et.
  • eldiaz #6
    Mint upc-s nagyon örülök:-((((((Se digi se pro4:-(((