Szekeres Viktor

Bevadul a Sport Tv

Az NFL-ben elérkezett a rájátszás időszaka. A playoff, melynek minden mérkőzését élőben közvetíti a Sport TV, a Wild Card Weekend-del veszi kezdetét. Mostantól minden mérkőzés élet-halál harc.

Három kör a rájátszásból, már csak ez választ minket el Amerika, és a világ talán legnépszerűbb sporteseményétől, a XLVI. Super Bowl-tól. A február 5-i döntőig vezető rögös úton azonban még át kell magát verekednie az NFC és az AFC legjobbjainak. Az első megmérettetés a Wild Card Weekend, ahol az alapszakasz eredményei alapján a két konferencia harmadik és hatodik, illetve negyedik és ötödik helyezettjei játszanak egymás ellen. Az alapszakasz legjobbjai, a bajnoki címvédő, mindössze egy vereséget számláló Green Bay Packers, a kilenc év után újra rájátszásba kerülő San Francisco 49ers, a magyar drukkerek kedvence, a New England Patriots és a védelmével a legtöbb pontot szerző, Baltimore Ravens most még pihennek egy hétvégét, és már a jövő heti főcsoport elődöntőkre hangolnak.

Szombaton a Sport1-en előbb a fennállása első playoffjára készülő Houston Texans és a szezon meglepetéscsapata, a Cincinnati Bengals csap össze egymással. Majd magyar idő szerint hajnali kettőkor az új passzcsúcstartó, Drew Brees csapata, a New Orleans Saints és a három éve még nyeretlenül záró, Detroit Lions ad randevút egymásnak.

Vasárnap a Sport2 nézőinek örömére rendkívül baráti időpontban, már 18:45-től élvezhetik a rájátszásba az utolsó mérkőzésen becsúszó, New York Giants és az igazi támadófocit játszó Atlanta Falcons csatáját. 22:15-től a figyelem Tebowizmus őshazájára, Coloradóra szegeződik, ahol a Denver Broncos a tavalyi Super Bowlt elbukó, nagyon kemény, Pittsburgh Steelerst látja vendégül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #2
    Inkább a fociidény indulna már. (mármint európai foci)
  • gromgotth #1
    GO SAINTS!