Szekeres Viktor

Újabb szuperhősös sorozat sülhet be

Tavaly már előrukkolt a Syfy egy olyan sorozattal, mely szuperképességekkel rendelkezőkről szólt, de annak esélye, hogy idén is legyen egy ilyen új szériája, meglehetősen lecsökkent.

Az amerikai scifi-csatorna, a Syfy tavalyelőtt két szuperhősös sorozat pilotjának elkészítésére adott megbízást. Ezekből az egyik, az Alphas pilotja olyannyira megtetszett a vezetőségnek, hogy elkészítették a sorozatot is, sőt, már le is adták az első évadot. A nézettség alapján pedig azt lehet mondani, hogy a berendelés is megalapozott volt, hiszen idén nyáron már a második szezon kerülhet a képernyőre. (A sorozat története egy férfiról szól, aki maga mellé vesz pár, szuperképességgel rendelkező embert, hogy olyan bűncselekmények tetteseit kapják el, amelyeket ugyancsak szuperképességekkel rendelkezők követtek el.


A Syfy másik berendelt pilotja a Three Inches volt, mely ugyancsak a szuperképességekkel rendelkezőkről szólt volna, csak kevésbé komoly és kevésbé krimisorozatos formában. (A sorozat abszolút haszontalan(nak tűnő) képességekkel rendelkező emberekről szólt volna Azonban a Three Inchesből máig nem lett sorozat, a csatorna nem tudta eldönteni, hogy érdemes-e kockáztatni, s legyártani belőle 13 részt, hogy a közönség döntsön sorsáról. Végül a Syfy egy áthidaló megoldás mellett döntött: december végén tévécsatornáktól meglehetősen szokatlan módon leadták a Three Inches pilotját, hogy annak nézettsége alapján hozzák meg esetleges pozitív döntésüket. A Three Inches végül a mérések szerint 1,2 millió nézőt érdekelt, ami jóval a Syfy sorozatátlaga alatt van, azonban arról még mindig nem nyilatkozott senki sem, hogy mi lesz a Three Inches sorsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!